2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
دوستان امپول اچ سی جی رو خودم میتونم بزنم ؟ یاسخته ؟میدونم که باید خوب حل بشه 

کی آمپول اچ سی جی داری ؟؟

برای چی این آمپولو بهتون داده ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ولش کن فدای سرت ریلکس باش  کاش نزدیک بودیم کمکت می کردم تمیز کاریات سرجاشه فرانمیکنه الان فقط ...

اره بیخیال شدم تازه ازاین لحاظ خوبه که بعد جواب ازمایشم اثاث کشی دارم ایشالا که مثبت میشم و میگم کسی بیاد کارامو بکنه ...نه عزیزم ذخیره ام ۲.۸ بود فک نکنم تنبلی داشته باشم دیگه گفتم محکم کاری بکنم😉 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی آمپول اچ سی جی داری ؟؟ برای چی این آمپولو بهتون داده ؟؟

عزیزم روز انتقال یه نصفشو زدن برام گفتن سه روز بعد هم یه نصف دیگه بزنم برای کمک به لانه گزینیه منم نمیدونستم تعجب کردم پرستار گفت دکترت تجویز کرده از دوستان هم پرسیدم که دیدم به بعضیا میدن ...راستی دیروز شماداروهای انتقال وپرسیدی من اچ سی جی یادم رفت بگم شب یادم افتاده بود بگم بهتون 

عزیزم روز انتقال یه نصفشو زدن برام گفتن سه روز بعد هم یه نصف دیگه بزنم برای کمک به لانه گزینیه منم ن ...

مرسی مهربونم 

پس اصلا بی بی چک نزن حالا که این آمپول رو داری

عزیزاون پیامی که قرصاروبهم گفتی بخورم معدم اذیت نشه پیدانکردم الان من داروهامو نوشتم ببین خوبه

عزیزم فولیک اسید برای شبه اسپرین برای نیم ساعت بعد غذا ..سفکسیم هم عصر بین اسپرین وفولیک اسید بخوری بهتره ...این دستورو خودت نوشتی یادکتر اینطوری گفته ؟ یازده ونیمم برای ال دی خیلی دیره موقع خواب اذیت میشی بعد شام بخور حتما 

عزیزاون پیامی که قرصاروبهم گفتی بخورم معدم اذیت نشه پیدانکردم الان من داروهامو نوشتم ببین خوبه

از ۶صبح بیداری 😐😐افرین 😁😁منم تیروییدم کم کاره قرص میخورم نیم ساعت قبل صبونه ..ولی من اوا بوست نداشتم نمیدونم کی باید بخوری 

عزیزم فولیک اسید برای شبه اسپرین برای نیم ساعت بعد غذا ..سفکسیم هم عصر بین اسپرین وفولیک اسید بخوری ...

نازنین سرچ کردم آمپوله واسه کمک به بارداری و سقط نشدنه 

میگم شما آزمایش های ایمنی انعقادی دادی که بهتون آنوکسا دادن یا آزمایش ندادین 

ببخشید اینقدر سوال میکنم میخوام اطلاعاتم زیاد بشه که حواسم باشه اگه دکترم کم کاری کرد

نازنین سرچ کردم آمپوله واسه کمک به بارداری و سقط نشدنه  میگم شما آزمایش های ایمنی انعقادی دادی ...

خواهش میکنم عزیز دلم خوشحال میشم کمک کنم صدالبته اطلاعات شما بیشتر ازمنه ...نه عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی ندادم دکتر گفت انوکسارو همه باید بزنن اسپرین وانوکسا نمیذاره خون غلیظ بشه  بهم گفت حتما سروقت بزنم خیلی مهمه 

دقیقا عزیزم وقتی محلش نمیدم میوفته دنبالم. خدارو شکر مدتهاست رفت و آمدی نداریم اما جایی میبینمش وقتی ...

عزیییزممم.      ..برات از خدا بهترین ها رو آرزو میکنم.عیب نداره ایشالا ماه های بعدی و بزودی به هر شکلی که صلاحتونه صاحب فرزندان سالم و صالح بشید.

عزیزم فست فود رو بزار کنار تغذیت رو سالم کن پیاده روی داشته باش مصرف مایعات رو ببر بالا  هروز ...

لیانا جون بعد از انتقال تخم کبک و بلدرچین میخوردی؟ دلیلش و خاصیتش چیه؟