2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
مرغ و‌ماهی و سبزیجات اگه بخوای واست کاملتر توضیح‌میدم

لطف میکنی عزیزم چون من هیچ برنامه غذایی ندارم الان فقط ویتامین e و دی و امگا ۳ میخورم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها شما قبل از شروع سیکل ای وی اف چه ویتامین هایی و غذاهایی بیشتر مصرف کردین؟ رژیم غذای خاصی دار ...

عزیزم فست فود رو بزار کنار تغذیت رو سالم کن پیاده روی داشته باش مصرف مایعات رو ببر بالا 

هروز میوه و سبزیجات تازه بخور دکتر من کپسول رویال ژل تجویز میکرد که شانس باروری رو میبره بالا 

تو انتقالت هم همون غذاهای همیشگی که میخوردی رو بخور فقط نزار یبوست بشی آهان من به روز درمیون تخم کبک یا تخم بلدرچین میخوردم با روغن زیتون 

تغذیه سالم رو از الان شروع کن 

موفق باشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لطف میکنی عزیزم چون من هیچ برنامه غذایی ندارم الان فقط ویتامین e و دی و امگا ۳ میخورم 

این ویتامین ها هم عالیه فقط یادت باشه ویتامین ای و امگا رو باید هفته ای دوتا بخوری بیشتر نشه اسید فولیک هم دکتر تجویز میکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم  اره اندفعه ۱/۵ نگه داشتن بعدش گذاشتنمون تو تخت بردن بالا تو بخش مانند بود ۲ساعت با ...

من دومین انتقالم رحمم بسته بود بیهوشم کردن تا جنیناروبرام انتقال دادن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ببین باید ۳ ماه کارایی که میگم رو حتما انجام بدی

من خودم هم دارم همین کارو میکنم

من نمیدونم چقدر وقت داری ولی هر چی زودتر شروع کنی بهتره

اول اینکه هر ظرف پلاستیکی داری بنداز دور

هرررررچییییی

همه پلاستیک ها BPA دارن که توضیحش مفصله و نمیدونی چقدر میتونه روی کیفیت تخمک اثر بذاره و باعث نازایی و سقط میشه

تا اونجایی که میتونی مواد غذایی رو فریز نکن چون باید داخل پلاستیک بذاری که به شدت مضر هست

مگر اینکه بتونی چیزی غیر پلاستیکی برای فریز کردن مواد غذایی پیدا کنی

من تمام ظروف پلاستیکی حتی مثلا قاشق پلوپز رو هم انداختم دور

اصلا اصلا به هیچ وجه آب تو بطری پلاستیکی نخور به هیچ وجه

فقط آب شیر

حتی آبمیوه و شیر پاکتی اصلا نخور چون پاکتش در حقیقت نوعی پلاستیک هست که فوق العاده مضر هست

ببین این نکته هایی که میگم به شدت مهمه 

خواهش میکنم سرسری ازش نگذر

حالا بریم سراغ بحث بعدی

تمام مواد شوینده که استفاده میکنی بدون بو باشه بدون پارافین باشه

Fragrances free and paraben free

یعنی همه مواد شوینده و بهداشتیت رو چک کن که none toxic باشه

من حسابی سرچ کردم و مایع دستشویی و ظرفشویی قرص ماشین ظرفشویی و شامپوها و مایع لباسشویی رو که قبلا استفاده میکردم ریختم دور

باید بگردی طبیعی ترین و غیر سمی ترین موردی که گیر آوردی رو استفاده کنی

به هیچ وجه عطر و ادکلن استفاده نکن

لاک و استون استفاده نکن

ادامه دارد ....

عزیزم مامان ماهک هر سه روز آمپول داره زینب جونم میگفت اینجوری خیلی خوبه حالا به دکترت بگو  اگه ...

اره واقعا اذیت میشم
بمبه شده جای تزریقام
هرچی هم گرم میکنم و ماساژ میدم بازم فایده نداره

ضد آفتاب و مواد آرایشیت همه نچرال و ارگانیک باشه و تا اونجا که میتونی اصلا آرایش نکن

چیزایی که در مورد مواد بهداشتی و شوینده گفتم در مورد لوازم آرایشی هم صادقه

من حتی خمیر دندان و مسواکم رو هم انداختم دور و اورگانیک خریدم

جاکفشی توی خونه نباشه چون کفش اصلا نباید وارد خونه باشه به خاطر مواد سمی و حشره کش که به درخت‌ها و گیاهان میزنن کفشها هم آلوده میشن

جارو برقی میکشی یا گردکیری میکنی ماسک بزن تا گرد و غبار وارد ریه هات نشن

رو تختی و پتو و رو بالشی رو هر هفته بشور

اره واقعا اذیت میشم بمبه شده جای تزریقام هرچی هم گرم میکنم و ماساژ میدم بازم فایده نداره

حتما بگو 

ببین پروژسترون شکمی هم هست که گرون تره 

جای تزریق رو اول یخ بزار بعد فرداش گرم کن اینجوری بهتر جواب میده 

من ۶ماه هروز این آمپول رو زدم روزی دو تا 😫😫  

به نظرم بگو شیاف بزاری خیلی از دوستان فقط شیاف داشتن 

مرحله سختش قسمت غذا هست که خیلی سفت و سخت باید باشه و تقلب نداره،من خودم امروز روز ۳۹هستم 

ده روز اول به شدت به شدت عصبی بودم ولی الان دیگه راحتم و عادت کردم

شما باید برنج و نون و پاستا و شکر رو بذارید کنار

غذاهای گلاتن دار نخورید حتی اگر مشکلی هم نداشته باشید باز هم گلاتن خودش یکی از عوامل تاثیرگذار تو ناباروری هست

لبنیات هم به هیچ وجه نخورید اون هم مثل گلاتن باعث ناباروری میشه

حالا چیا بخوریم؟

ماهی سالمون،میگو ، سینه مرغ، گوشت چرخ کرده بوقلمون از گوشتهایی هستن که جایز هست بخوری 

عدس و لوبیا کلا حبوبات خیلی خوبه یک روز در میون به نظرم تو برنامه غذاییت باشه

اسفناج، مارچوبه ، آووکادو، کدو سبز، بروکلی و همه سبزیجات با برگ سبز پررنگ عالی هستن .روزی دو وعده تو برنامه غذاییت بذار

به جای برنج میتونی از برنج قهوه ای استفاده کنی یا کینوا

توی میوه ها بری ها عالی هستن مثل بلوبری،توت فرنگی،تمشک و..

انار هم خیلی خوبه

موز و پرتقال نخور چون شکرشون زیاده

اگه هوس نون کردی بگرد ببین کجا نون یا محصولات بدون گلاتن دارن.

روغن فقط روغن زیتون اصل روزی دوتا قاشق تو سالاد بریز بخور

سرخ کردنی به هیچ وجه

من حتی نمک رو هم کلا حذف کردم

چغندر و کدو تنبل هم خیلی عالیه.

عسل موم دار هم خوبه، ولی من خودم عسل معمولی نمیخورم 

چای رو صد در صد حذف کن، عوضش از دمنوش استفاده کن

ادامه دارد....

لطف میکنی عزیزم چون من هیچ برنامه غذایی ندارم الان فقط ویتامین e و دی و امگا ۳ میخورم  

صبحانه میتونی تخم مرغ آب پز یا اوت میل بخوری با شیر نارگیل

غذاهای تراریخته کلا حذف بشه، غذاهای کنسروی حذف

فست فود به هیچ وجه

روزی حداقل ۸تا لیوان آب بخور که به هیچ وجه بطری پلاستیکی نباشه

ماهی و مرغ رو کباب کن بخور میتونی توی ابلیموی تازه و زردچوبه و فلفل و سیر و پیاز مرینیت کنی از قبل بعد کباب کنی سا بذاری توی فر

آجیل های خام خیلی خوبن مخصوصا گردو

لطفا هرچیزی میخوای بخوری اگه مطمین نیستی چک کن که گلاتن نداشته باشن

من چیزی یادم اومد در مورد غذا باز هم اضافه میکنم

یه جای خوب واسه طب سوزنی پیدا کن و هفته ای یک بار حتما برو ،این کار خیلی تاثیر داره خیلی

حتما حتما روزی نیم ساعت پیاده روی کن البته 

روغن سیاهدانه و یا کرچک بخر و هفته ای سه بار قسمت شکم و تخمدان‌هات رو ماساژ بده وقتی روز تخمک گذاریت شد اینکارو نکن

روزی نیم ساعت مدیتیشن کن حالا هرجور دوست داری مثل دعا کردن، یوگا و هر کاری که فک میکنی آرومت میکنه من خودم گوشی میذارم و آهنگ گوش میدم

راستی در مورد غذاها حتما اورگانیک باشن مگر اینکه واقعا گیر نیان، باید باشن جاهایی که مواد اورگانیک بفروشن در این مورد تمام تلاشتو بکن

تا اینجا سوال داری بپرس

بعدش در مورد قرصها و مولتی ویتامینهایی که باید بخوری توضیح میدم

این ویتامین ها هم عالیه فقط یادت باشه ویتامین ای و امگا رو باید هفته ای دوتا بخوری بیشتر نشه اسید فو ...

لطف کردی عزیز دلم 

ممنونم ویتامین ای رو به من روزانه دادن یعنی ضرر داره؟ 

صبحانه میتونی تخم مرغ آب پز یا اوت میل بخوری با شیر نارگیل غذاهای تراریخته کلا حذف بشه، غذاهای کنسر ...

ممنون عزیزم مصرف شیرینی من خیلی زیاده 😓گوشت گوساله بهتره یا گوسفندی؟ سیب زمینی ازاده؟ 

ممنون عزیزم مصرف شیرینی من خیلی زیاده 😓گوشت گوساله بهتره یا گوسفندی؟ سیب زمینی ازاده؟  

ببین گوشت گوسفند و گوساله هیچ کدوم خوب نیست مگر اینکه بتونی گوشت دامی علفخوار گیر بیاری که دراون صورت خیلی هم خوبه ‌هفته ای دو سه بار هم میتونی بخوری

سیب زمینی نخور عزیزم خوب نیست 

شکر واسه بارداری سم هست خواهشا نخور به هیچ وجه

اگه اینکارایی که گفتم رو انجام بدی احتمالش خیلی زیاد هست که طبیعی حامله بشی