2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
کلا دکترم عجیب و غریبه باید همه چیو بهش گفت اصلا خودش نمینویسه ها ماه قبل رفتم برا عکس رنگی چون ماه ...

😕😕😕😕😕بعضی  دکترا حواسشون نیس خودت باید اینقد اطلاعاتت زیاد باشه همه چیو بپرسی همه رو یاد آوری کنی من روز انتقالم یه خانونی بود پانکچر داشت یعنی به معنای واقعی کلمه هییییچی نمیدونست حتی اسم امپولایی که زده بود واسه پانکپر هم نمیدونست 😐😐😐بهش گفتم یکم تحقیق کن چون دکترا  واقعا دلشون برای مریض نمیسوزه که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دکترم عجیب و غریبه باید همه چیو بهش گفت اصلا خودش نمینویسه ها ماه قبل رفتم برا عکس رنگی چون ماه ...

دکتر شوهرمنم اصلا دارو و هیچی براش نداد گفت اسپرم برا میکرو خوبه.اخه یعنی تقویتی هم نمیخواد؟

یا رب العالمین
وای یعنی زیاد بودنش هم دردسره

زیاد بودنش از یه جهت خوبه که جنین بیشتری برات تشکیل میشه برای من کلا ۸تاتخمک بود ۵تاجنین شد برای بعصیا ۳۰ یا ۴۰ تاهم میشه که باعث میشه تخمدانا  درد بگیرن وشکمت اب بیاره 

😕😕😕😕😕بعضی  دکترا حواسشون نیس خودت باید اینقد اطلاعاتت زیاد باشه همه چیو بپرسی همه رو یاد آ ...

دقیقا همینطوره برا همینه همش میام اینجا و سوال میپرسم ممنونم ازتون که سوالارو جواب میدین دکترا که چیزی نمیگن 

خدا خیرت بده میشه بگی قبل پانکچر کلا چه آزمایشاتی براتون نوشتن که بدونم رفتم به دکترم بگم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

من ماه پیش IUI کرده بودم تو ابن سینا. این ماه بهم گفتن استراحت کن، ماه بعد قراره برم IVF. بچه ها، شما زیاد از ابن سینا راضی نبودید؟ میشه بگید مشکلش چیه؟

آخه انگار همه یه روال مشخص دارن، چه مطب چه این مراکز.

دقیقا همینطوره برا همینه همش میام اینجا و سوال میپرسم ممنونم ازتون که سوالارو جواب میدین دکترا که چی ...

خواهش میکنم عزیزم فداتشم من راستش دقیق نمیدونم الان روتختم یه ساعت دیگه بلند میشم میرم برگه ی ازمایشو میارم عکس میگیرم میفرستم برات عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم فداتشم من راستش دقیق نمیدونم الان روتختم یه ساعت دیگه بلند میشم میرم برگه ی ازمایش ...

باشه گلم فعلا عجله ای نیست استراحت کن تا نینی هات محکم بچسبن به دل مامانشون

هر وقت فرصت کردی بفرست عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن