2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خوبه‌نازنین‌جون آخه‌پس‌چرا‌‌نشد😭 یدونشم‌برام‌نموند😔 یادم‌میوفته‌گریم‌درمیاد.. مدام‌دنبال‌اینم‌ ...

عزیزم جنینات بلاست بودن؟ ببین چندتا ۱۰ سلولی داری عالیه گریدشونم که همه AوBهستن ...عزیزدلم درکت میکنم خیلی سخته اونهمه اذیت بشی اخرشم منفی بشه ولی خدارو شکر بازهم جنین داری عزیزم ببین مامان ماهک هم مشکلی نداشت ولی بار اول منفی شد والان خداروشکر مثبت شده توهم امیدوارباش دفعه ی بعد مطمین باش مثبت میشی ...منو بگو که جنین ندارم زبونم لال اگه  منفی شم  هیچ کاری نمیتونم بکنم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جنینات بلاست بودن ببین چندتا ۱۰ سلولی داری عالیه گریدشونم که همه AوBهستن ...عزیزدلم درکت میکنم ...

نه‌بلاست‌نیستن..۳روزه‌فریز‌شدن

آخه‌من‌۴سال‌‌نازایی‌دارم

۴بارآیوآی‌کردم‌ونشده..کلانمیدونم‌چه‌بلایی‌سرمون‌اومده

‌که‌‌نمیشه😔😔😔

خدانکنه‌نازنین‌جون‌‌..ایشالله‌‌براشمامیگیره‌‌ومثبت‌میشی

ازالان‌بهت‌تبریک‌میگم😍😘

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیز دلم....ایشالا کلی جنین با کیفیت و خوشگل برات تشکیل میشه😍😍😍

ممنون مهربون، انشاءالله خودتم حاجت روا شی گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگه بگن بیا ویزیت باید دوم پری برم دیگه نه؟اونوقت میافته همین ماه بعد و کل برنامه ریزی من میخوره به ...

نه معلوم نیست دوم پری باشی الان زنگ بزنی خودشون بهت نوبت میدن شاید برای تیر ماه باشه یا مرداد.

نه‌بلاست‌نیستن..۳روزه‌فریز‌شدن آخه‌من‌۴سال‌‌نازایی‌دارم ۴بارآیوآی‌کردم‌ونشده..کلانمیدونم‌چه‌بلایی‌ ...

ایشالا اینبار دوباره مامانی میشی عزیزم به نظرمن ای یو ای وقت تلف کردنه چیزی مثله اقدام طبیعیه 😞پس رشد جنینات هم خوب بوده که ساحل جون برای من کلا ۳تا ۸سلولی آ  بود دوتا ۶سلولی ...امیدتو ازدست نده ایشالا گل پسرت به همین زودیا ابجی یا داداش دارمیشه 

همون‌منم‌این‌فکرومیکنم آخه‌آزمایش‌های‌هورمونیم‌خوبه نکنه‌تیروئید‌دارم؟ خودمم‌‌‌فکرمیکنم‌‌انتقالمم ...

اگر آزمایشات هورمونی خوبه پس جای نگرانی نیست،مگر آزمایش تیروئید ندادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اون‌سری‌به‌دکترم‌گفتم‌نکنه‌ایمنیه‌بدنم‌بالا‌باشه گف‌سربچه‌اولت‌چرابالا‌نبود‌..‌بالانیست‌‌ازاین‌فکرا ...

خوب می کنی مطمئن باش اندفعه مثبتی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان کسی تفسر این آزمایش تیرویید رو میدونه 

لیانا جان کم کار عزیزم، باید لووتیروکسین مصرف بشه، دوزشم که دکتر تعیین میکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
یعنی همچنان گرمی من وشوشو بخوریم؟ لبنیات چی بخوریم یانه؟

عزیزم به نظرم همه چی سالم رو بخور رژیم گرمی رو ول کن بدنت لبنیات هم احتیاج داره اون واسه موقعی بود که میخواستی طبیعی باردار بشی 

الان جفتتون چیزای مقوی و سالم بخورین 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷