2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
سلام شیاف و باید بذاری یخچال آمپول و بعضی از دوستان میگن نذاری هم مشکلی نیست ولی من تو یخچال میزاشتم ...

عزیزم شما امپول پروژسترون خودت میزدی راحت بود ؟ من تاحالا امپول نزدم مثلا میشه تزریقاتی یاد بده شووهرم بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامم خانوما.دکتر بهم امپول و شیاف پروژسترون داد اینا رو یخچال باید بزارم؟

سلام عزیزم شیافو بذار یخچال چون هواکرمه ولی آپولو من دوبار ازدکتر پرسیدم گفتن چون امپول روغنیه باید بزاری بیرون موقع زدن اذیتت میکنه 

سلام اره حتما آماده میشه...حتما قرص فرتیل سی ام بخر و قرص ویتامین دی و ای هم بخور خیلی خوبن برای آما ...

دکتر بهم ویتامین دی داده.  قرص کوکیتن قرمز و آپو ویتال و آسپرین و فولیک اسید و ال دی داده . تغذیه  و ورزش چی تاثیر داره . در ضمن آمپول سینافکت هم داده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام دوستان من امروز سونو شدم ضخامت اندومترم ۱۲ونیم بود دکتر گفت حسابی پروژسترونی وخوبه ایشالا شنبه ...

ای جونمممم بسلامتی برو گه مامانی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزيزم همه مراكز ناباروري يك اتاق مجزا با تخت دارن ، نگران نباش . حتي همسر من يك دكتر اورولوژ هم ميرف ...

مامان سبحان جان ، یه کم‌راجع به عمل واریکوسل توضیح میدین برای همسر دوستم‌میخوام، آیا فایده ای داره؟ شما طب سنتی هم رفتین؟ 

جدا؟ والا از پتادین هم میترسم نکنه ضرر داشته باشه؟ باشه نمی پوشم و با دستمال نخی خشک میکنم  

بتادین و نمیدونم دقیق روش شست وشوش چجوریه ولی یادمه دکترم به یکی از مریضاش واسه بعد از شست وشو با بتادین یه مایعی   داد که با اونم خود بتادین رو باید بشوره اون تو نمونه ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام دوستان من امروز سونو شدم ضخامت اندومترم ۱۲ونیم بود دکتر گفت حسابی پروژسترونی وخوبه ایشالا شنبه ...

به امید خدا🤲🤲😍❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلا عزیزم ..منم این چند روزه همین حس رو دارم میگم شاید رحممون کش میاد و بزرگتر میشه 🤔

سلام عزیزم ، شنیده بودم تو این هفته ها انقباضاتی که الان اسمشو یادم نیست😁 شروع میشه ، حالا نمیدونم این همونه یا نه ، آمادگی واسه زایمانه ،شایدم حرکت بچه باشه ، من یکم دپرس شدم از دست این استرسا😓

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
باشه عزیزم .مرسی که کامل وباارامش توضیح دادین.

❤❤