2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خوب و مهربونم با اینکه ندیدمتون و نمیشناسمتون اما خیلی خیلی دوستون دارم از تک تکتون متشکرم که منو راهنمایی کردن تو این مدت و خالصانه برام دعا کردین تولد اما رضا نزدیکه اما رضا رو به جوادش قسم میدم که تک تکتون به حاجتاتون برسین هیچ وقت خوبیهاتونو فراموش نمیکنم.

با توکل به خدا صب انتقالمه بازم اگر براتون امکان داره منو لایق دعاهاتون بدونین خیلی محتاج دعاهاتون هستم خواهرای عزیزم. دوستون دارم مهربونا

گلم من الان ای وی اف برایه تعیین جنسیت میکنم وصد در صد موافق اینم که باید ادم برایه چیزی که دلش میخو ...

من هم به خاطره تعیین جنسیت ایشالا میخوام ای وی اف کنم ولی هنوز دو دلم ....نمیدونم کارم درسته یا نه ...

دوستان خوب و مهربونم با اینکه ندیدمتون و نمیشناسمتون اما خیلی خیلی دوستون دارم از تک تکتون متشکرم که ...

انشالله که به سلامتی انتقال بدی عزیزم و دوهفته دیگه خوشحالمون کنی ،برات آیت الکرسی میخونم گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان خوب و مهربونم با اینکه ندیدمتون و نمیشناسمتون اما خیلی خیلی دوستون دارم از تک تکتون متشکرم که ...

ان شاء الله به سلامتی گل پسرا رو انتقال بدی و با دل خوش بغل بگیریشون عزیزم 👼🏻👼🏻🙏🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ نفسی میگم تو اطلاعاتی در مورد صندلی غذا داری؟ بنظرت کاربردی؟ 

ببخشید من دخالت کردم

من گرفتم عزیزم تاب هم میشه مدل من

اگر خودتون پشت میز میشینید برای غذا خیلی خیلی کاربردی و بچه عادت میکنه

اگر نه سفره میندازید اونقدر کاربردی نیست که واجب باشه عزیزم

من حتی مامانم برای خونه خودشونم خرید

برای خونه خودشون از این مدلای پرتابل خرید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ان شالله بچه شما هم صحیح و سالم میاد بغلتون عزیزم، این همه سختی برای باردار شدن داشتیم آن شالله خدا ...

سلام عزیزم نگران نباشه

دوست منم همچین مشکلی بهشگفته بودن بچشبا اولین ادرار خوب شد

اصلا اصلا نگران نباش گلم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم