2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
بهت حق میدم عزیزم، این حالت ها برای هر کدوم از ماها ممکنه اتفاق بیفته، ولی مهم اینه بتونیم خیلی زود ...

ممنون که درکم میکنی و ممنون بابت دلداری و راهنماییات عزیزم.

ای جونم...یه چشم بهم بذاری میگذره این روزها ..ان شاء الله این حس و حال شیرین قسمت همه منتظرها 🙏🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۱۴ انتقال ازمایش دادم عزیزم.همون روز که برام نوشته بودن .بتای اولم ۱۳۰۰ بود.بتای دومم ۴۸ ساعت ...

چه عالی دیگه بی بی ندارم وگرنه تا ۵شنبه میزدم🤣🤣

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فدات گلم.ان شاء الله بارداری راحتی رو پیش رو داشته باشی و به سلامتی بغل بگیری نی نی یا نی نی هارو 😍 ...

مرسی عزیزم ایشالا برام دعا کن گل پسری و وقتی شیر میدی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه عالی دیگه بی بی ندارم وگرنه تا ۵شنبه میزدم🤣🤣

ای جان...مطمئنم طاقت نمیاری و باز میری میخری میزنی 😂

یادش بخیر من ۶ تا زدم تا روز ازمایش 😂🙈شایدم بیشتر 😂

منم دیشب زدم دوباره خیلی پررنگ تر شد من شنبه میرم از که به امید خدا بتام بالا باشه

سلام‌مبارک باشه عزیزم.به سلامتی و دل خوش بغل بگیری نی نی هارو.👼🏻👼🏻

ان شاء الله قسمت همه منتظرها 🙏🏻👼🏻

راستش من ۴سال پیش که انتقال دادم و خدا دخترم و بهم داد این آمپولا زدم اما نیم ساعت قبل از انتقال تو ...

عزيزم اسم امپوله چيه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

خانوما من ي مشکلي برام پيش اومده روز ده قرص ال دي هستم نميتونم ادامع بدم برا انتقال بنظرتون ميتونم سيکلو کنسل کنم ؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

@سارادلارام   عزيزم قبل پانکچر خودتو وزن کردي؟ چند کيلو کم کردي؟

سلام لیلای مهربون.ممنون از محبتت عزیزم.اره خداروشکر بهترم.هنوز سوزش رو داره ولی باز از قبل خیلی بهتر ...

خدارو شکر عزیزم. دستای مهراد کوچولو رو از طرف من ببوس. خوشحالم که بهتری. ایشالا عالی میشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم