2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
انشالله واسه خودت😘 یه ماه دارو استفاده میکنین میرید تخمک کشی یا زمان بیشتر؟

واسه من از اول پریود تا ۱۵سیکل بود عزیزم 

انشاالله قسمتت بارداری طبیعی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم‌ نگران اضافه وزن نباش من ۶۲ بودم اول بارداری با ویار شدم ۵۷ الان امروز دکتر بودم شدم خودم ۷۴. ...

منم سر دخترم دکتر گفت ریزه ۳کیلو بود البته من زود بدنیا آوردمش این آخرا بستنی بخور خوبه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیانا جونم چسب جنین بهش میگن برای لانه گزینی بهتره اگر جنین پسر تشکیل بشه سه شنبه انتقال دل تو دلم ن ...

آهان فهمیدم به سلامتی 

انشاالله همش جنین پسر عشقم 

همیشه دعاگو هستم استرس نداشته باش انشاالله میری و گل پسرمون. و میاری و ۹ماه بعد سالم بغلش میکنی 😍😍😍💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم سر دخترم دکتر گفت ریزه ۳کیلو بود البته من زود بدنیا آوردمش این آخرا بستنی بخور خوبه 

همه چی میخورم عزیزم

اما متاسفانه جفت کم کاری میکنه

واقعا استرسای اون موقع یادم رفته

چیزای بزرگتر جایگزین شده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بله عزیزم ایمنی بدنم بالاست من اصلن سرما نمیخورم اصلن از کسی مریضی نمیگیرم به رویان می گفتم اما اونا ...

چه خوب  پس میدونی خداروشکر

وای منم عاشق نسکافه و قهوه ام نه کم می خورم  بعد زایمان بایدد بریم کافی شاپ

😂😂 ایشالا ایشالا 😍😍

ماهک جون دکتر جنین شناس ابن سینا کیه؟برات چند تا جنین تشکیل شد؟جنینات رو تعیین جنسیت کردی؟چند تا دخمل و چندتاپسمل داشتی؟

همه چی میخورم عزیزم اما متاسفانه جفت کم کاری میکنه واقعا استرسای اون موقع یادم رفته چیزای بزرگتر ...

عزيزم چند هفته ای، بچه چند کیلو؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خداروشکر وزن دخترم خوبه، امروز سونو دادم 2850 بود، قبل از بارداری خییییییلی نگران اضافه وزنم بودم می ...

ماشالله عزیزم انشاالله سالم و به موقع بغلش کنی 

خیلی خوبه که اضافه وزن پیدا نکردی 

میرم میخرم حتما دست گلت درد نکنه. عزیزم 😍😘

عزيزم چند هفته ای، بچه چند کیلو؟؟ 

عزیزم هفته ۳۱ وزنش ۱۶۰۰

مشکل اینا با تغذیه بهتر روند رشد کاهش داشته

و خیلی لاغر دور شکمش دو هفته عقبتر از سنشه برای لاغری

خیلی ناراحت بچه شدم😞

عزیزم‌ نگران اضافه وزن نباش من ۶۲ بودم اول بارداری با ویار شدم ۵۷ الان امروز دکتر بودم شدم خودم ۷۴. ...

عروس کوچولو ناراحت نباش هروز تخم مرغ و کباب بخور خیلی تاثیر داره با بستنی 

عروس کوچولو ناراحت نباش هروز تخم مرغ و کباب بخور خیلی تاثیر داره با بستنی 

عزیزم هر روز کباب برگ میخورم 

تخم مرغ اب پز سفیده بستنی دلستر معجون مغزیجات

لیدی میل

اما اثر نکرده

میگم متاسفانه جفت چیزی نمیگیره و فقط خودم وزن گرفتم