2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
واااااقعا مگه میشه امکان نداره ۴۸ تومن از کجا خریدین منم دی ماخریدم 

بخدا.. من اهوازم اتفاقا کلی هم موندم تو داروخانه تا تایید شد گفت گونال با دفترچه ۴۸ و آزادش نزدیک ۷٠تومن در میاد. اصلا باورم نمیشه با این قیمت خریدی همه داروخانه هارو رفته بودی؟

سلام خانما.من امروز برای بار دوم انتقال دادم ۳تاجنین بلاست

اولین بار جنین معمولی بود که منفی شد

حالاسوالم اینه که موکوس رحمم موقع انتقال دکتر گفت۵

ولی بقیه همه بالاتر از من بودن

میخام اگه کسی دراین مورد اطلاعات داره بهم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ۴/۸ بودم ۱۵ تا تخمک شد و ۱۲تا جنین  انشاالله با بار اول مامان بشی

ممنونم عزیزم انشالله همه این جا به خواستشون برسن حالا تعیین جنسیت کنم حتما کم میشن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزيزم من از اول بارداری رانیتیدین خوردم، چون خودمم سابقه مشکل معده داشتم، بعد از اینکه منع کردن خورد ...

مرضی جون خوش به حالت که ۶کیلو‌اضافه کردی نی نی وزنش چطوره ؟ مرضی جون واسه قرص کلسیم چه مارکی رو پیشنهاد میکنی ؟ آخه من اصلا شیر نمیخورم فقط ماست و دوغ میتونم بخورم این بد نیست ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بخدا.. من اهوازم اتفاقا کلی هم موندم تو داروخانه تا تایید شد گفت گونال با دفترچه ۴۸ و آزادش نزدیک ۷٠ ...

الان دوستان میان ببینم ولی واقعا تعجب کردم امکان نداره اخه اینقد قیمتش تفاوت داشته باشه ...عزیزم کل داروخونه های تهرانو رفتم مگه پیدامیشد چون کم بود هرکی هرقیمتی دوس داشت میداد ماهم گفتیم فقط باشه قیمتش مهم نیس 

کسایی که میگین مثلا ۱۰ تا جنین داشتین یا ۲۰ اما انتقال دادین منفی شده بقیه جنین ها رو مگه فریز نکردی ...

چرا عزیزم اگه جنین باشه فریز شده بقیه که باز میرن تخمک کشی خب جنینی نمونده براشون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم انشالله همه این جا به خواستشون برسن حالا تعیین جنسیت کنم حتما کم میشن 

بله فکر کنم کمتر بشه 

دکتر نصر که گفتن کلا ۲۲ تومن میشه 

من که اهدایی هم بودم خیلی بیشتر خرج کردم قبل از اینکه پیش این دکتر برم ...فقط انتقال هست جنین دارم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
شاینا جون هات چاکلت از این بسته ای ها بخورم چیزی میشه؟

ماهک جون چقدر دوست داری 😂😂

البته منم هوس کردم 😢😢 البته کاپوچینو 

هزینه هر دفعه انتقال چقدره😓

تو بهمن ۲۵۰۰ 

سلام خانمها من هم ای وی افی هستم و مشگلمم تو امضام هست.... ۳روز از موعدم رد شد و لکه زیادی داشتم قهو ...

سلام عزیزم 

واسه من بعد زایمان همین اتفاق افتاد دلیلشم نفهمیدم طبق اندومتر الان پریود نمیشی خب اقدام کن ایشالا که طبیعی مامان بشی 

سلام خانما.من امروز برای بار دوم انتقال دادم ۳تاجنین بلاست اولین بار جنین معمولی بود که منفی شد حا ...

کجا انتقال دادی عزیزم ؟هزینه انتقال چقدر شد ؟ انشاله نتیجه بگیری

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من که اهدایی هم بودم خیلی بیشتر خرج کردم قبل از اینکه پیش این دکتر برم ...فقط انتقال هست جنین دارم

موفق باشی عزیزم 

پیش دکتر نصر هم رفتین؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺