2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
یعنی به نطرت مشکلی نداره؟دیگه تکون نمیخورم

دکتر بمن گفت میتونی هرکاری که دوستداری و انجام بدی چون باعث میشه خون رسانی صورت بگیره و بهترم هست
فقط تند راه نرو و خم نشو و سنگین بلند نکن
و از همه مهمتر استرس نداشته باش
انشالله 2هفته دیگه منتظر خبرای خوبت هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم استراحت مطلق سمه مگر اینکه دکتر بگه  من دوتا

عزیزم اگه شاغل نیستی سعی کن خیلی تو خونه خیلی گوشی دستت نباشه و از امواج دور باشی
چون شنیدم خیلی تاثیرگذاره
تا میتونی خودتو با کتاب و اینچیزا سرگرم کن

سلام‌نداجان خوب‌که‌نیستم..اماچاره‌چیه😔😔 خودت‌خوبی‌عزیزم.. ببینیم‌‌دوستان‌چه‌راهنمایی‌میکنن‌برام ...

من اولین بار که بی بی گذاشتم منفی شد دیگع می دونستم منفیه و از اون روز حالم بد بود البته پیش مامانم اینا سعی می کردم شاد باشم که سخت ترین کار بود ولی چیکار می کردم چاره ای نداشتم 

دیروز وقتی رفتم آزمایش بدم مسئول آزمایش خیلی بد خون گرفت و دستام پر خون شده بود رفتم بهش بگم خانم ببین چیکار کردی که باهام تند حرف زد و من در کمال ناباروری گریه کردم چون دلم پر بود ، همسرمم رفت به دکتر اونجا گرارش اون خانم رو داد و اونم اومد ازم عذرخواهی کرد

دیروز قبل گرفتن جواب کلی گریه کردم تو ماشین بعد صورتم رو شستم و اومدم خونه مامانم اینا تا متوجه نشن ، بعد گرفتن جوابم که عزا افتاده بود خونشون ، دیگه طاقت نداشتم و به همسرم گفتم بریم خونه خودم . پیاده اومدم 3 ساعت طول کشید ، حالم بهتر شد با پیاده روی 

از صبحم افتادم به جون خونه ، فقط می شورم و تمیز می کنم انگار عیده 😂😂

من سفیده ی تخم مرغ خوردم در حد 7-8تا، دقیقا از پانکچر که اومدم خونه ولی فقط همون روز رو تونستم سفیده ...

چند تا تخمک داشتین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به سلامتی تخمک کشی کردی؟چندتا تخمک داشتی؟

آره عزیزم هنوز مرخص نشدم43

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍