2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
خدارو و شکر که یهتری، منم دیگه گفتم هر چی خدا بخواد، بهم گفتن از 12 تا جنین 5 تا با کیفیت a داری و 7 ...

عهه ...یعنی شفاهی بهت گفتن؟؟ به من نگفتن که ..گفتن تو برگ قرارداد فریز نوشته ولی چیزی ننوشته بود...فقط موشته کیفیت جنین ۲۰۳۰

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام علیکم خواهر .شما دقیقاکجا تشریف داری اصلا سراغی از ما نمیگیریا .چیکار کردی با بچه مچه,هات؟

سللم عزیز دلم ..تو اون تاپیک برات پست گذاشتم فک کنم ندیدی... منم بچه مچه هامو یزد گذاشتم ..یبار دیگه شیراز تخمک کشی شدم 😂😂😂 ۱۱ تاجنین تشکیل شده اینبار ...

امروزم رفتم برای فریز جنینام...دیدم اینا اصلا ایتراحت نمیدن بعدش .میری انتقال میدی میگن پاشو برو خونه 😓 یزد حداقل با برانکارد میبردنت تو بخش هر چند ساعتم که میخواستیم دراز کش بودیم ..اینجا اصلاااا

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم ولی چه دلی داشتی زود زدی.من تا خودروز ازمایش جرات ندارم والا

تو چیکار کردی ثمینم؟؟؟ خودت خوبی؟؟

خب ثمین من توسیکل هیچ دارویی نداشتم که تخمک گذاریم دستکاری بشه وچون مشکل خاصی هم ندارم شاید اینطوری ...

اصلا انتقال ربطی نداره اخه به تخمکگذاری درد من اینه.جرات داره اینبار کنسل کنه آبرو براش نمیذارم دیگه واقعا کفریم کرده تو و شوهرتم بی زبون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سونو شدم دکتر هاش سی جی داد امشب بزنم از فردا پروژسترونو شروع کنم صخامتمم دیروز ۱۰ بود امروز ش ...

خیلی هم عالی خیالت راحت شد 

انشاالله شنبه دوتا جنین تپلی انتقال میدی و مامان میشی

پروژسترونت شیافه یا آمپول؟؟ 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ژاله طاهری توی ابن سینا...میشناسیش؟

آره دکتر خوبیه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اصلا انتقال ربطی نداره اخه به تخمکگذاری درد من اینه.جرات داره اینبار کنسل کنه آبرو براش نمیذارم دیگه ...

ثمین من باز تو و گیر اوردم دیوونت کنم😂😂😂 سقطامو چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭

خیلی هم عالی خیالت راحت شد  انشاالله شنبه دوتا جنین تپلی انتقال میدی و مامان میشی پروژسترونت ...

مرسی عزیزم آره یکم ولی تا روز چهارشنبه باید منتظرباشم و اوکی صد درصدی بگیرم وااای که خودمو شنبه تو بیمارستان بهمن ببینم 😐😐عزیزم شیافم سه روز اول شبا ...سه روز بعدی صبح امپول شب شیاف فقطم گفتن واژینال ...ازمایش کرونا هم باید ۵شنبه بدم گفتن زیاد گرون نیس ازمایش معمولیه ۲۰۰ اینامیشه حالا به گفته دکتر شایدم گرونتر شد نمیدونم 

سللم عزیز دلم ..تو اون تاپیک برات پست گذاشتم فک کنم ندیدی... منم بچه مچه هامو یزد گذاشتم ..یبار دیگه ...

ای ول بهت خوب کاری کردی .زینبیه رفتی؟

نه ندیدم پستت رو.

۱۱تا هم عالیه انشالله با اولین انتقال دیگه مامان میشی شک نکن.بابا توی خارج از کشورم همون لحظه بعد انتقال میگن به سلامت و خیلیا باردار میشتن بیخیال.

خیلی هم عالی خیالت راحت شد  انشاالله شنبه دوتا جنین تپلی انتقال میدی و مامان میشی پروژسترونت ...

مرسی عزیزم ایشالا، ،  راستی شما هم با ثمین جون موافقی درمورد اینکه دکتر من  هروقت ضخامتم خوبه باید  انتقال بده ؟

راستی من امروز ازدکتر پرسیدم گفتم جنینامو هچینگ میکنید یانه گفت پی جی دی ها همه هچینگ میشن 

پی جی دی ها از کمر شکاف میدن بخاطر همون سلولی که بر میدارن ازش و این خودش درصد مثبت شدنو بالا میبره 

از طرفی هم جنین های خوبی هستن 

تو چیکار کردی ثمینم؟؟؟ خودت خوبی؟؟

فدات شکر بد نیستم .هیچی آواره و سرگردون .مامانم وضعش خیلی خرابه بستریه منم که میدونی تا پژی کارش تموم نشه هیچ اقدامی از انتقال نمیتونم بکنم

پی جی دی ها از کمر شکاف میدن بخاطر همون سلولی که بر میدارن ازش و این خودش درصد مثبت شدنو بالا میبره& ...

ایشالا که جنینای منم برسن به مرحله ی پی جی دی دوسه نفری دیدم روز انتقال رفتن وبهشون گفتن جنینات ازبین رفته واقعا خیلی ناراحت کننده اس همچین چیزی 

مرسی عزیزم ایشالا، ،  راستی شما هم با ثمین جون موافقی درمورد اینکه دکتر من  هروقت ضخامتم خ ...

من فکر میکنم اگه بهتون ال دی میداد و تخمدان خاموش بود آره باید زمانی که ضخامت خوب بود انتقال میداد ولی سبکل شما نچرال هست میخواد مثل بارداری طبیعی باشه یعنی تخمک آزاد بشه بدنت شروع کنه پروژسترون تولید کردن و همون موقع که یک جنین طبیعی میخواد لانه کزینی کنه جنین رو واستون انتقال بده 

به نظرم الان که وسط راهی به دکترت اعتماد داشته باشه اینجوری آرامشت بیشتره