2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تا فردا نیستن.امروز روز سوممه لتروزول شروع کردم.سر این استرادیول به شک افتادم بازم ممنون

عزیزم منم توسیکل نچرال هستم سرخود نخور نهایت اگه دیدن اندومترت نازکه روز ۸یا۹که میری سونو میشی بهت میگن که نیازداری استرادیول یانه ...من ماه پیش اینطوری شدم خیلی نازک بود ردز ۹استرادیول دادن یهو ضخیم شد وکنسل کردن این دفعه کلا استرادیول ندارم تو سونو مشخص میشه عزیزم به دکترت اعتماد کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم ....بهت گفتن چه قد باید هزینه کنی؟

بله گفت کلا با تعیین جنسیت ۱۰ تومن وگفت به خاطره این ازمایش کرونا شایدم وسط سیکل کمی داروهات بیشتر بشه تا ۱۲ هم در نظر بگیر

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم منم توسیکل نچرال هستم سرخود نخور نهایت اگه دیدن اندومترت نازکه روز ۸یا۹که میری سونو میشی بهت م ...

من شک کردم چون لحظه آخر سوالام زیاد شد.مرسی منو از شک درآوردی .روز ۷ میشه برم سونو؟ چون روز بعدی کارش میشه روز ۱۱ پریودم.

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سلام عزییرم خوبی؟؟ نینی خوبه؟؟  میگم مرکز رستمی انتقال که میدی فرتی میگه پاشو برو؟؟ خودت باید ...

سلام عزیزم، ممنون جانم، تو بهتری؟ پریود شدی؟آره بلافاصله بعد از انتقال دیگه میگن باید پاشی، دکتر اعتقادی به استراحت نداره، حالا متاسفانه یا خوشبختانه

مرسی رها جون برام دعا کن قلبشو ببینم💓💓💓

سلام عزيزم مبارکه خوشحال شدم برات منم دعا کن

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ببین از سه ماه قبل خیلی به شوهرت برس مثل اینایی که میخوان با تغذیه تعیین جنسیت کنند بعد برو سراغ آی ...

نه نبودم ،همش میترسم تعداد تخمک هام کم باشه 

الان شوهرم ویتامین دی و ای و امگا میخوره 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺