2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی‌‌مهربون.. اومدم‌آزمایش‌بدم

عزیز دلم انشاالله که خوش خبر باشی واست صلوات میفرستم 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم عزیزم، ان شاالله از این صبح قشنگا پایدار باشه و یکی یکی دوستان بی بی مثبت بذارن

سلام عزییرم خوبی؟؟ نینی خوبه؟؟ 

میگم مرکز رستمی انتقال که میدی فرتی میگه پاشو برو؟؟ خودت باید از تخت انتقال بیای پایین؟؟ 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
🤗🤗🤗😘😘😘😘😘این چند روره همش اذیتت کردم مرسی که دلداریم‌میدادی🤗🤗

مبارک باشه عزیزم😍😍😍

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
پس فردا میرم از میشه ۱۱ انتقالم 

همون روز قطع کن 

ببین امگا و ویتامین ای رو هم اگه داری باید قطع کنی به من اینجوری گفتن 

فقط همون اسید فولیک رو ادامه بده و داروهای و پروژسترون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همون روز قطع کن  ببین امگا و ویتامین ای رو هم اگه داری باید قطع کنی به من اینجوری گفتن  ...

نه ندارم فقط فولیک و آسپرین و استرادیول با پروژسترون دارم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یعنی منظورت اینه که پی جی دی جنین های سالم رو هم خراب میکنه؟ خب در این صورت آزمایش ژنتیک دادن به چه ...

نه این احتمال که گفتی خیلی کمه

منظورم چیز دیگه ایه 😂

ببین شما در کل تا اللن به گفته خودتون ۵تا بارداری داشتین،درسته؟ که ۴تاش سقط شد و فقط یک بچه دارین!!!

قبول؟

خب یعنی از ۵تا جنین فقط یکیش سالم بوده که منجر به بارداری سالم و در نهایت بچه شده

حالا فرض کن شما بخوای ivfکنی، برای مثال ۱۰ تا تخمک میدی و با این احتمالی که گفتیم با فرض سالم بودن شوهرت و در بهترین حالت ۱۰تا جنین گیرت میاد که خب لااقل ۷،۸ تاش معیوبه که ۲،۳ تا جنین سالم خواهی داشت اونم گفتم در بهترین حالت!!! 

خب فقط یه شانس انتقال داری و ازونجاییکه خود ivfاحتمال موفقیتش کمه در مجموع  pgd خیلی ریسکه

خواهش 
نه این احتمال که گفتی خیلی کمه منظورم چیز دیگه ایه 😂 ببین شما در کل تا اللن به گفته خودتون ۵تا با ...

اها حالا متوجه منظورت شدم

ببین من بچه اولم ۳۰ سالگی حامله شدم ولی اولین سقطم تو ۳۶ سالگی بود اخریش هم پارسال تو ۳۸ سالگی

دکترا اینجا میگن چون سنت بالای ۳۵ هست تخمکهات بی کیفیت شدن

هییییچ آزمایش خاصی هم نگرفتن

فقط انعقادی به اصرار خودم گرفتن که مشکلی نداشتم

فقط. میگن بیا ای وی اف کن که حدود ۳۰ هزار دلار میشه

منم حدس می زنم پزشکا به شما تو قدم اول ای وی اف رو توصیه نمی کنن قبل اون هپارین و کورتون رو پیشنهاد ...

انفاقا برعکس

پدرسوخته ها فقط میگن ای وی اف 

فقط میگن سنت بالاس 

۴ ساله انقد اینو بهم گفتن فک میکنم ۶۰ سالمه

بخدا الان اشکام داره میریزه همین جور