2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا همونی میشه که میخوای عزیزم پرنسستم داداش دارمیشه 😍😍

شما هم با این تعداد جنین ها حتما موفق میشی 😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
جنین زیاد دارم ، 30 تا داشتم دوتاشو انتقال دادن  ولی واقعا ادامه دادن سخته . ببینیم خدا چی می ...

عزیزم خدا بزرگه انشاالله به مرادت میرسی ببخشید چند تا تخمک و چند تا جنین داشتی کلا هایپرم شدی ..

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اهان حالا ازمایشات همه خوبن مشکل ایمنی نداری 

دفعه اول اردبیل بودم 12 تا جنین داشتم و 3 تاشو انتقال داده بودن ، اونم بتام صفر شد 

از کادر اونجا خوشم نیومد بی خیال 9 تا شدم و اومدم تبریز از اول شروع کردم ، اینجا 30 تا بود 2 تا شو انتقال دادن . 

مشکل ایمنی چطوری مشخص میشه ؟ کی باید آزمایش داد؟

من ذخیره تخمدانم ۵ هستش یعنی امکان داره تخمک هام بیشتر باشه؟ این همه هزینه همش رو ریسکه همه چی& ...

ببین از سه ماه قبل خیلی به شوهرت برس مثل اینایی که میخوان با تغذیه تعیین جنسیت کنند بعد برو سراغ آی وی اف 

ذخیرت هم خوبه پلیکیستیک هستی ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دفعه اول اردبیل بودم 12 تا جنین داشتم و 3 تاشو انتقال داده بودن ، اونم بتام صفر شد  از کادر او ...

اون 9 تا جنینو بیخیال شدی؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
دفعه اول اردبیل بودم 12 تا جنین داشتم و 3 تاشو انتقال داده بودن ، اونم بتام صفر شد  از کادر او ...

اهان ایشالا دفعه سومت مثبت میشی شایدم قبلش معجزه بشه  خودت طبیعی بارداربشی ...من تاحالا ندادم ولی انگار بعد از دویاسه انتقال یا سقط  دکترا خودشون مینویسن خودتم میتونی پیش دکترت بگی برات بنویسه انجام بدی