2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره امکان داره یه خانومی بود ۷تاجنین داشت هر هفت تاش دختر بود وهیچکدوم پسر نبودن شانسیه دیگه جنین زی ...

نداشته باشم باید از اول کلی پول بدم که ایا باز میشه یا نه 🤧🤧

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من ذخیره تخمدانم ۵ هستش یعنی امکان داره تخمک هام بیشتر باشه؟ این همه هزینه همش رو ریسکه همه چی& ...

اره ذخیرت بالائه صد در صد امپول هم بزنی تخمکات زیاد میشه شایدم هایپربشی ایشالا که کلی جنین خوب برات تشکیل میشه 

انشالله هرکی این جاست به خواسته دلش برسه ❤️❤️❤️❤️❤️من همیشه همه رو دعا میکنم حسرت به دل هیچکی نمونه 

ندابانو خیلی ناراحت شدم .اما چه میشه کرد .خدارو چه دیدی شاید خداوند معجزه کرد برات طبیعی باردار شدی. ...

ممنون از حرفای خوبت ، توکل به خدا . 

زنگ میزنم به دکتر ببینم چی میگه . تو خونمون ماتم شده 

داداشام ی گوشه نشستن.

وااای واقعا چقدر ناراحت شدم 😔😔😔😔من همش فکر میکردم مثبتی عزیز دلم باز جنین داری نا امید نشو شایدم ...

جنین زیاد دارم ، 30 تا داشتم دوتاشو انتقال دادن 

ولی واقعا ادامه دادن سخته . ببینیم خدا چی می خواد 

اره ذخیرت بالائه صد در صد امپول هم بزنی تخمکات زیاد میشه شایدم هایپربشی ایشالا که کلی جنین خوب برات ...

ممنونم عزیزم حالا برم پیش دکتر نصر ببینم چی میگن من تک بچم بچه خیلی دوست دارم خدا یه دختر داد که دختر و خواهرم باشه یه پسرم جای نداشته هام انشالله بده 

جنین زیاد دارم ، 30 تا ااشتم دوتاشو انتقال دادن  ولی واقعا ادامه دادن سخته . ببینیم خدا چی می ...

چقدر تعداد جنینات خوب بوده عزیزم ذخیره تخمدانت چند بود؟ انشالله برسی به هرچی میخوای 😍

اره دیگه شما نیمه ی پر لیوان وببین عزیزم من با ۵تاجنین امید دارم ایشالا که همونی میشه که میخوای  ...

حتما میشه😍😍😍

جنین زیاد دارم ، 30 تا داشتم دوتاشو انتقال دادن  ولی واقعا ادامه دادن سخته . ببینیم خدا چی می ...

خوبه عزیزم امیدتو از دست نده خیلیا دفعه دوم وسومشون مثبت شده ...من با ۵تاجنین چیکارکنم از استرس تلف شدم بخدا 

خدا ازدهنت بشنوه ایشالا که هممون نتیجه ببینیم 

دیر یا زود داره اما همه میرسیم بهش 

روح و مغزت رو جوری تنظیم کن که انگار الان هم داریش شک به دلت راه نده