2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
عزیزم انشاء الله همه چی به خوبی پیش میره .صدای قلب نازشم میشنوی .خیلی خوشحالم نمیدونم چطور احساسمو ب ...

عه عزیزم دوشنبه انتقال داری ایشالا که مامان میشی ....ضخامت اندومترت چنده ؟ چندتاجنین انتقال میدی ؟

خدکنه عزیزم من باید شونزدهم برم اما شنبه هفته دیگه حتما میرم اما تو این هفته بازم چن بار بی بی چک می ...

الی جااان خیلی خیلی مبارکه 

بیا بگو بعد از انتقال چیکار کردی 

مکمل چیا خوردی 

جنین هات چند روزه و گرید چند بودن؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از پزشکامون میگفت جنین شناسای تبریز خوب نیستن.تجهیزاتشون قابل مقایسه با رویان نیست.البته ایشون پ ...

ببین نمی خوام بد گویی کنم از کسی

از نظر علمی و سواد دکتر حمدی و دکتر قاسم زاده عالی هستن

از نظر جنین شناسی منم تضمین نمی کنم 

اما توی تبریز بهترین همون کلینیک میلاده

اما رویان می تونه بهتر باشه

تعیین جنسیت کیا کردن؟؟ تغداد جنینا چه جوری معمولا؟ 

من تعیین جنسیتم مشکلی هم نداشتم ۷تا گونال اف زدم و۸تا تخمک داشتم که خیلی کمه دوس داشتم ۲۰ تایی داشته باشم چون پروسه ی سختیه احتمال داره توتعیین جنسیت جنینا بلاست نشن وازبین برن الانم توسیکل انتقالم هنوزم تعیین جنسیت نکردن فریزه جنینام دوروز قبل انتقال از فریز میارن بیرون 

عه عزیزم دوشنبه انتقال داری ایشالا که مامان میشی ....ضخامت اندومترت چنده ؟ چندتاجنین انتقال میدی ؟

بله نازنین جان .روزسیزدهم نه ونیم بود .سه تا قراره انتقال بدم .برام دعا کنید اینبار مثبت بشم

من تعیین جنسیتم مشکلی هم نداشتم ۷تا گونال اف زدم و۸تا تخمک داشتم که خیلی کمه دوس داشتم ۲۰ تایی داشته ...

مرسی عزیزم

ممکن این ۸ تا اصلا جنسیتی که میخوای در نیاد؟ یا خودشون از ابتدا مثلا y رو وارد تخمک میکنن واسه پسر؟؟؟اگه این کار رو کنن یعنی ۸ تا جنین پسر خواهید داشت؟؟؟ ذخیره تخمدان شما چند بود؟ ببخشید مبهم این بخشش برام 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اخه برای من دفعه پیش بدون سونو انتقال داد...توی یه اتاقی که همه بودن و تختا کنار هم بود...دکتر اومد ...

ااا من با سونو بودم نمی دونم بپرس ازشون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحال شدم ان شاالله صدای قلبشو بشنوی  منم اخر این ماه میرم انتقال ...

مرسی عزیزم نه استرادیول همون یکی صبح یکی ظهر یکی شب 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله نازنین جان .روزسیزدهم نه ونیم بود .سه تا قراره انتقال بدم .برام دعا کنید اینبار مثبت بشم

اهان من روز ۱۲ ضخامتم ده بود همچنان داره بالا میره 😞ایشالا مثبت میشی عزیزم خیلی به خودت برس 

مرسی عزیزم ممکن این ۸ تا اصلا جنسیتی که میخوای در نیاد؟ یا خودشون از ابتدا مثلا y رو وارد تخمک میکن ...

ببین اینجوریه از شما تخمک میگیرن از آقاتون اسپرم این دو تا رو با هم لقاح میدن به فرض شما 10 تا تخمک داشته باشی و توی بهترین حالت 10 تاش هم جنین بشه میزارن این جنین ها چند سلولی بشن بعد یه سلول از هر جنین بر میدارن میدن آزمایشگاه اونجا مشخص میشه کدوم پسر کدوم دختر از قبل اصلا نمیشه که y رو وارد تخمک کنند 

گاهی وقتا نصفش پسر میشه نصفش دختر بعضی وقتا یک جنسیت بیشتره گاهی وقتا هیچ کدوم پسر نیست و همش دختره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود