2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
وای مبارکه عزیزم...توروخدا بگو داروهات چیا بودن...چیکارا کردی..

مرسی عزیزم 

داروهام هیچی فولیک اسید و استرادیول.آسپرین از یک ماه قبلم کپسول رویال ژل استفاده کردم 

الیته یک ماه قب انتقالمم ویتامین dخوردم‌همین استراحت مطلقم‌نبودم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ارزو جون بی بی زدم‌دوخط شد البته تو ۹ انتقالمم نبودم خدا کنه آزمایشمم خوب باشه قلبشم ببینم  ...

عزیزم انشاء الله همه چی به خوبی پیش میره .صدای قلب نازشم میشنوی .خیلی خوشحالم نمیدونم چطور احساسمو بگم .با دل پاکت برا منم دعا کن دوشنبه انتقال دارم

نه می تونی خودت انتخاب کنی اگرم بگی کسی و نمیشناسم خودشون معرفی می کنن نه زنگ بزن وقت بگیر بنظر من ...

ماهک جون کدوم دکتر برات انتقال داد؟ منم ابن سینادمیرم...بعد انتقالش چطوری بود؟ برای من بدون سونو و هیچی دکتر انتقال داد...مدل دیگه ای هم دارن؟

عزیزم انشاء الله همه چی به خوبی پیش میره .صدای قلب نازشم میشنوی .خیلی خوشحالم نمیدونم چطور احساسمو ب ...

مرسی عزیطم چشم حتما قابل باشم ایشالا توم‌میای خوشحالمون می کنی 🤗🤗😘😘😘

ماهک جون کدوم دکتر برات انتقال داد؟ منم ابن سینادمیرم...بعد انتقالش چطوری بود؟ برای من بدون سونو و ه ...

نه ماله منم درد نداشت با سونو انتقال داد دکتر ظفر دوست دکتر خودم‌نبود چون ا ن روز نبودن

نه ماله منم درد نداشت با سونو انتقال داد دکتر ظفر دوست دکتر خودم‌نبود چون ا ن روز نبودن

اخه برای من دفعه پیش بدون سونو انتقال داد...توی یه اتاقی که همه بودن و تختا کنار هم بود...دکتر اومد با یه چیز نی مانند انتقالو انجام داد...واقعا نمیدونم چطوری بدون سونو اینکارو کردن...دکتر من طاهریه

ببین من دکتر حمدی و دکتر قاسم زاده ( کلینیک میلاد) و کمتر دکتر دانایی ( بیمارستان بین المللی و جهاد ...

از پزشکامون به من دکتر دانایی رو پیشنهاد دادن.اونقد اذیت شدم که روزای ویزیت.آخرشم نتیجه نگرفتم.خیلی خوش اخلاق و خوش برخورده.به نظرم کارشم خوبه.ولی برا من خوب نشد.

دکتر حمدی هم عملم کرده.اونم خوبه ظاهرا‌.ولی یکی از همکارام خیلی از دکتر پناهی تعریف میکنه.میگه برو پیشش.

شما چرا ایشونو توصیه نمیکنی؟تجربه بدی داشتی؟

خدایا شکرت  
اگه خودت بگی یکی میزاره ولی دکتر من گفت بهتره این همه هزینه میکنی دوتا بزاری بستگی به شانست داره دو ...

از اون جایی که همیشه از چیزی میترسم سرم میاد دو قلو میشه 😂

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مرسی عزیزم  داروهام هیچی فولیک اسید و استرادیول.آسپرین از یک ماه قبلم کپسول رویال ژل استفاده ک ...

سلام تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحال شدم ان شاالله صدای قلبشو بشنوی 

منم اخر این ماه میرم انتقال استرادیول روزای اخر باید دو تا صبح دوتا شب باشه باید دقیق و سرساعت مصرف کنیم؟

ببین من دکتر حمدی و دکتر قاسم زاده ( کلینیک میلاد) و کمتر دکتر دانایی ( بیمارستان بین المللی و جهاد ...

یکی از پزشکامون میگفت جنین شناسای تبریز خوب نیستن.تجهیزاتشون قابل مقایسه با رویان نیست.البته ایشون پزشک تهرانی بود و موقت اومده بود بیمارستان ما.ولی خب فکر کردم شاید کلینیک مادر بهتر باشه

خدایا شکرت