2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تبریک میگم عزیزم، ان شاالله از این صبح قشنگا پایدار باشه و یکی یکی دوستان بی بی مثبت بذارن

عزیزجان کیفیت جنینات چی بودن؟؟ تو برگ فریز که گرید نزده

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزمممم شما آزمایش دادی؟

وای خداروشکررر دلم برات روشن بود اینسری ..انشاالله بسلامتی گل پسرتو بغل بگیری

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
وای لیانا ی گفتم نزار منفی میشه ناراحت میشی گفتم این بی بی چک ۳۰ تومن خریدی از این حساساست بزار خلاص ...

تبریییییککککک ماهک جون.....خیلی خوشحال شدم.....ایشالا نه ماه رو به سلامتی بگذرونی....

نه ندارم فقط فولیک و آسپرین و استرادیول با پروژسترون دارم 

همشو باید ادامه بدی عزیزم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مرسی عزیزمممم شما آزمایش دادی؟

نشستم‌جوابش‌آماده‌شه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم امکانش هست دکتر فقط یک جنین وارد رحم کنه؟ یا حتما دوتا میزارن 

اگه خودت بگی یکی میزاره ولی دکتر من گفت بهتره این همه هزینه میکنی دوتا بزاری بستگی به شانست داره دو قلو شه یا نه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی لیلی جون تیشالا قسمت خودت و بقیه 🤗🤗😘😘

مرسی عزیزم. الان سرکار هستم ، گفتم بیام ببینم چیکار کردین...از وقتی جواب مثبت شما و دوستان رو دیدم همینجوری دارم لبخند میزنم (الان همکارام میگن دیوونه شده) و از دل پر از شوقم....خدا نگهدار خودتون و بچه هاتون باشه....چه شور و امیدی به تاپیک دادین....خدارو هزاران مرتبه شکر....