2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
قربونت بشم عزیزم ❤️❤️ خیلی واست خوشحالم خیلی 💙💙  قسمت همه منتظرا بشه این روزا

🤗🤗🤗😘😘😘😘😘این چند روره همش اذیتت کردم مرسی که دلداریم‌میدادی🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم همچنین واسه شما خدارو هزارمرتبه شکر

تبریک میگم گلم، خیلی خبر خوبی بود، انشاءالله بعد از شماها یکی یکی خانمای گروه بیان بگن مثبت شدن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خخخ گفتم اگه منفی شد نمیگم‌گذاشتم ۳شنبه میزارم 🤗🤗😘😘😘 بنظرت زودتر آز ندم ؟

من باشم پس فردا میرم آز 

خدارو شکر خدارو شکر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
🤗🤗🤗😘😘😘😘😘این چند روره همش اذیتت کردم مرسی که دلداریم‌میدادی🤗🤗

چه اذیتی گلم  ❤️❤️ ایشالا همه مثل شما به خواستشون برسن  خوشحالی ما هم کامل بشه با مامان شدن منتظرا 🤲🏼🤲🏼 

خیلی مواظب خودت باش ماهک جون همین کارایی که تو این چند روز انجام دادی رو انجام بده استراحت مطلق نکن اصلا به خاطر داروها هم مایعات زیاد بخور 

به دخترت گفتی ؟ همسرت میدونه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چه اذیتی گلم  ❤️❤️ ایشالا همه مثل شما به خواستشون برسن  خوشحالی ما هم کامل بشه با مامان شد ...

نه کارای خونرو خودم می کنم البته کارگر دارم وای نتونستم به ماهک گفتم دست کوچلوش و گذاشت رو شکمم آیت الکرسی خوند براش 

ولی شوهرم سر کاره بزار روز آزمایش بگم یا الان بگم خوشحال بشه؟؟

ناراحت نباش گلم دلم گرفت.حدیث کسانذرکن انشاله که بارداری😘😘😘

مرسی‌‌مهربون..

اومدم‌آزمایش‌بدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چه اذیتی گلم  ❤️❤️ ایشالا همه مثل شما به خواستشون برسن  خوشحالی ما هم کامل بشه با مامان شد ...

فقط لیانا جون قرص ژل رویالمو ادامه بدم البته چندتا بیشتر نمونده

نه کارای خونرو خودم می کنم البته کارگر دارم وای نتونستم به ماهک گفتم دست کوچلوش و گذاشت رو شکمم آیت ...

ای جانم 

نه اومد بگو وای گناه داره تا روز آزمایش 😂😂😂😂

فقط لیانا جون قرص ژل رویالمو ادامه بدم البته چندتا بیشتر نمونده

به من گفتن بعد مثبت شدن قطع کن  منم ۱۲ انتقال قطع کردم 

یعنی منظورت اینه که پی جی دی جنین های سالم رو هم خراب میکنه؟ خب در این صورت آزمایش ژنتیک دادن به چه ...

شما آسپرین و هپارین رو تو بارداری های قبلیتون امتحان کردین؟