2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم تصمیم گرفتی کجا بری؟منم قصد تعیین جنسیت دارم به امید خدا ولی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم کج ...

من فکرم اینه پیش دکتر نصر برم تعریف زیاد شنیدم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دوست داشتم زایمان طبیعی داشته باشم ولی نشد و سزارین شدم. از ساعت ۱۱ شب دردهام شروع شد. ساعت ۱ ...

به سلامتی عزیزم، خدارو شکر به سلامتی نی نیتون را بغل گرفتید، من که خیییلی استرس زایمان دارم از الان، موقع شیر دادن به گل پسرت دعا کن برام

من دخترم هنوز کوچیکه واقعا احساس میکنم اگه دوقلو بشه کم میارم شما اسم دکترتون چی بود عزیزم؟

آها یه بچه هم دارید، آره واقعا اینجوری خیلی سخته آدم به مرز جنون میرسه😀، ان شاالله که هر چی خیر هست براتون پیش بیاد، عزیزم من شیراز انجام دادم با دکتر رستمی

به سلامتی عزیزم، خدارو شکر به سلامتی نی نیتون را بغل گرفتید، من که خیییلی استرس زایمان دارم از الان، ...

عزیزم منم استرس داشتم خیلی، سخت هست ولی خیلی شیرین...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آها یه بچه هم دارید، آره واقعا اینجوری خیلی سخته آدم به مرز جنون میرسه😀، ان شاالله که هر چی خیر هست ...

عزیزم امکانش هست دکتر فقط یک جنین وارد رحم کنه؟ یا حتما دوتا میزارن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چه قد خوب شده ...جالبه ...ماهک جون با دوبار انتقال ۲۲ میلیون هزینه کردن تو ابن سینا ...شما تو نیکان ...

ایشون تعیین جنسیت داشتن برای همین بیشتر شده.

ایشون تعیین جنسیت داشتن برای همین بیشتر شده.

عزیزم به سلامتی، قدم جوجه ی قشنگت خیر باشه الهی براتون♥️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
وای خداروشکر یکم جون گرفتم  میدونی چون توبعضی تایپیکامیگن که ای وی اف کردن وسقط شد و.... تازه ...

من کلاً ۲ بار تخمک کشی شدم و ۴ بار انتقال جنین داشتم. که بار چهارم مثبت شدم. نه عزیزم استراحت نبودم اصلاً، حتی توی بارداری با وجود جفت پایین و لکه بینی.

اینجا هیچ کس سقط مکرری نبوده؟ که بعد با ای وی اف و پی چی اس جواب گرفته باشه؟

ببین از نظر دوتر عارفی و رزاقی که خدای سقط مکرر هستن،دلیل سقط این چند عامله

۱. سپتوم رحم

۲.dfi همسرتون

۳.مشکلات ایمنی و انعقادی

۴ مشکل ژنتیک

ازونجاییکه میگی یه فرزند داری،سپتوم نداری و مطمعننا رحمت اکیه، dfiهمسرت باید بررسی بشه چون در طول زمان تغییر میکنه، ازمایشات ایمنی و انعقادی رو هم لازمه بدی،از نظر ژنتیک هم که باید هول اگزوم بشین

در نهایت اگر مشکلت از dfiهمسرت باشه یا از ایمنی و انعقادی خودت، به ivfربط نداره  اگر درمان بشی طبیعی هم برات میمونه

در مورد مشکل ژنتیک که اگر تایید بشه از ژنتیکه، سه راه داری

راه اول انقد باردار بشی تا یکی برات بمونه

راه دوم pgd( من به شخصه ندیدم کسی با pgd بچه سالم گیرش بیاد) چون تو فرایند ازمایشگاهی کلی جنین معیوب در میاد و در نهایت چند جنین با تعداد ناجیز میمونه که مثلا شاید ۱ بار شانس انتقال برات بوجود بیاد،ازونجاییکه موفقیت تو هر بارivfبین ۳۰ تا ۴۰ در صده،عملا موفقیتی برای کسی حاصل نشده(من تقریبا دو ساله تو نی نی سایت میچرخم ندیدم کسی با pgdفرزند سالم گیرش اومده باشه)

راه سوم استفاده از تخمک اهدایی که در واقع با این روش و استفاده از تخمک غریبه،احتمال وجود ژن های مشترک معیوب رو پایین میاری

خواهش 
اوکی ممنون گلم

سلام سارا جون مگه میخوای ای وی اف کنی ؟ 

ولی پیش عارفی نرو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خوبی من اصلا نمیرسم بخونم فقط اومده بودم جوابای مثبتتون رو بخونم ایشالله که خیر و مثبت ...

سلام عزیزم خوبی ۵صنبه باید از بدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود