2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046099 بازدید | 684498 پست
چه خوب عزیزم، تبریک میگم، از زایمانتون هم بگید تا از تجربتون استفاده کنیم، ان شاالله همیشه خوش خبر ب ...

خیلی دوست داشتم زایمان طبیعی داشته باشم ولی نشد و سزارین شدم.

از ساعت ۱۱ شب دردهام شروع شد. ساعت ۱ شدید شد، ساعت ۴:۳۰ رفتم بیمارستان.
دهانه رحم‌ تا ۶، ۷ باز شد ولی سرش نیومد پایین، چون کیسه آب صبح زود پاره شده بود دکتر گفت دیگه بیشتر از این نمیشه صبر کرد. ساعت ۲ بعدازظهر سزارین شدم.
درد طبیعی هم اولاش قابل تحمل بود ولی بعد زیاد شد که رفتم توی وان آب گرم خیلی بهتر شد و بعدش هم اسپاینال شدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ...من یه دختر دارم ...از دو سال پیش تنبلی تخمدان دارم ...شش ماه جلوگیری نکردم ولی باردار نش ...

دکتر میخواد دارو بده ولی واقعیت به سرم زده ای وی اف کنم برا تعیین جنسیت ...نمیدونم کجا برم و با کدوم دکتر انجام بدم

خیلی دوست داشتم زایمان طبیعی داشته باشم ولی نشد و سزارین شدم. از ساعت ۱۱ شب دردهام شروع شد. ساعت ۱ ...

عزیز دلم قدم گل پسرت مبارک انشاالله داماد بشه به نی نی جانت بگو خیلی برای ماها دعا کنه الهی قربونش برم 

دکتر میخواد دارو بده ولی واقعیت به سرم زده ای وی اف کنم برا تعیین جنسیت ...نمیدونم کجا برم و با کدوم ...

عزیزم بنظر من طبیعی تلاشتو بکن اگر نشد آی دی اف کن بخدا خیلی سخته خیلی باید دل گنده باشی بارداری طبیعی یه جیز دیگست تازه کلی هم باید پول خرج کنی کلی آمپولای هورمونی بزنی ببخشیدا نمیخام دخالت کنم اما اگه من طبیعی باردار میشدم به هیچ عنوان میکرو نمیکردم

عزیزم بنظر من طبیعی تلاشتو بکن اگر نشد آی دی اف کن بخدا خیلی سخته خیلی باید دل گنده باشی بارداری طبی ...

اره میدونم خیلی سخته ....میدونی لیلا جون از اسفند ماهه دارم فکر میکنم ....خودم برادر ندارم ...مادرم هم همینطور ...خیلی دوس دارم خدا بهم پسر بده ...میدونم کاری که میکنم خیلی سخته و عواقب داره 

اره میدونم خیلی سخته ....میدونی لیلا جون از اسفند ماهه دارم فکر میکنم ....خودم برادر ندارم ...مادرم ...

منم عاشق پسرم دیگه اصلن دلم ضعف میره یه پسرو می بینم برادر خودم تو کوچیکی فوت کرده خیلی دلم میخاد میفهمم چی میگی

انشاالله خدا بهترین راه رو جلوی پات بیاره یه پسر ناز و سالم بهت بده

منم عاشق پسرم دیگه اصلن دلم ضعف میره یه پسرو می بینم برادر خودم تو کوچیکی فوت کرده خیلی دلم میخاد می ...

اخی عزیزم خدا رحمتش کنه 😔😔😔

ممنون از دعای قشنگت ....ایشالا خدا بهت یه پسره سالم و تپل و خوشگل میده😍

ترس که نداره دوقلویی، کمی سختی داره ولی شیرینه، من بر عکس شما دوقلویی دوس داشتم، ولی خب خدا خواست و ...

من دخترم هنوز کوچیکه واقعا احساس میکنم اگه دوقلو بشه کم میارم شما اسم دکترتون چی بود عزیزم؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺