2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
خانمها الان دارم پسرم رو شیر میدم، برای همتون دعا میکنم که توی این راه به خواسته دلتون برسین، همونجو ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم....انشالله خدا به بچت سلامتی بده و قدمش پرخیر و برکت باشه...ممنون   

کل پروسه توی نیکان شد ۱۸ با  هیستروسکوپی، داروها و ... و آزمایشهای ایمنی و انعقادی که خودم ...

چه قد خوب شده ...جالبه ...ماهک جون با دوبار انتقال ۲۲ میلیون هزینه کردن تو ابن سینا ...شما تو نیکان ۱۸ میلیون ...من فک میکردم نیکان گرونتر از ابن سیناست🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعریف بیمارستان ابان رو خیلی تو نی نی سایت شنیدم...شما راضی هستی عزیزم؟دکتر جنین شناس ابان کیه؟

عزیزم من بچه اولم رو تو بیمارستان آبان برام انتقال دادن که الان دخترم ۴سالشه رسیدگیش عالیه. جنین شناسش دکتر سعیدیه اینقدر مهربون و دل رحمه که نگو

عزیزم من بچه اولم رو تو بیمارستان آبان برام انتقال دادن که الان دخترم ۴سالشه رسیدگیش عالیه. جنین شنا ...

اخی خدا حفظش کنه عزیزم😍برای دومی تعیین جنسیت کردی؟مشکلت چی بود خانومی؟چه قد هزینه کردی؟

اخی خدا حفظش کنه عزیزم😍برای دومی تعیین جنسیت کردی؟مشکلت چی بود خانومی؟چه قد هزینه کردی؟

خودم پلی کیستیک خفیف دارم همسرم مورفولوژی و تحرک اسپرماش ضعیفه

پنج شنبه پانکچر شدم میخام تعیین جنسیت کنم اگر خدا بخاد

والا من نمی دونم ذحیره تخمدانم چقدر بوده اون موقع بلد نبودم نپرسیدم  ببین نصفش الکی بود برو پی ...

عزیزم برای پی جی شما رو به آزمایشگاه خاصی معرفی کردن یا اینکه خود ابن سینا انجام داد

لیلا جون دفعه اولتون با اولین انتقال نتیجه گرفتید؟

عزیزم اگر منظورت دخترمه که نه ۵ بار رویان انتقال دادم که منفی شد بار ششم بادکتر طرازی انتقال دادم جنینهامو از رویان بردم آبان و فقط تو آبان انتقال دادم

این یکی هم که تازه پانکچر شدم و سه شنبه انتقال دارم