2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست
سلام دوستانی که رویان میرید ،اطلاع دارید که رویان به dfi اعتقاد داره یا ن ؟آخه همسر من با توجه به ای ...

من تو رویان کارهامو انجام دادم تپ آزمایشات همسرم موردی که شما میگید نبود و دکتر مردان هم چیزی درموردش به ما نگفت یعنی من اصلا نمیدونستم این مورد چیه و اینجا تازه از دوستان شنیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای عزیزم.الان پیامتودیدم مباااارکه😍انشاءالله بسلامتی بلوتوث خوب امدی😁😁😁 منم خیلی دلم میخادا ...

ممنونم عزيزم سلامت باشي ، دومي رو كه حتما خيلي زود بيار عزيزم خدا خودش توانش رو ميده اتفاقا هر چي فاصله سني كمتر باشه رابطه بچه ها با هم بهتره .

ولي سومي ما واقعا ديگه با بلوتوث شده واقعا . 🥰🥰🥰

عزیزم بعد انتقالم دادن؟ میگن تاثیرش روی مثبت شدن خیلی زیاده...شما چیزی میدونین؟

بله میدونم که بعد انتقال هم باید ادامه بدی همچنان...تاثیر هم مطمئنا داره اگه نداشت اکثر دکترا تجویز نمیکردن

سلام خانوما من یکشنبه پانکچر دارم و خیلی استرس دارم بعد امروز دکتر برام آزمایش استرادیول نوشت.واسه ...

واسه اینه که ببین با توجه به تعداد تخمکایی که داری عدد استرادیولت بالا رفته یا نه اگر عدد استرادیول با توجه به تعداد فولیکول پایین باشه یعنی اون فولیکول پوچه...هر فولیکول عدد استرادیولش ۲۰۰ تاست،،یعنی اگه ۵ تا فولیکول داری عدد استرادیول باید حدود ۱۰۰۰ باشه اگه ۸ تا داری عدد باید حدود ۱۶۰۰ باشه...مثلا من آبان ماه تعداد فولیکولم زیاد بود آزمایش دادم عدد استرادیول ۹۱ بود فهمیدم همه پوچه سیکلو کنسل کردم..

ببین عزیزم حتتتتما از جنین شناس علت رو پیگیری کن مال دوستم بعدازیکسال از منفی شدنش باکلی تحقیق از ج ...

عزیزم به دوستتون نگفتن چاره این مشکل چیه و چطور حل میشه؟؟؟اصلا درمان داره یا نه

دوستتون بچه دار شدن بالاخره با وجود این مشکل یا نه؟

والا من انوکسا که گرفتم داروخونه گفت حتما بذار یخچال 

نه عزیزم درجش رو زده روش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.عزیزم.قربونت خودت خوبی؟ گل پسری هم خوبه.ماشاءالله حساااابی شیطون و درحال ورجه وورجه..مدام دنبا ...

ممنون خوبم خداروشکر 

ای جانم 😍😍 پس حسابی باید دنبالش بدویی 😆😆

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم شمام دوتا انتقال دادی؟ یکیش گرفت؟ علائم داشتی؟

آره عزیزم، هفته اول علائمی نداشتم جز درد خفیف ناحیه رحم و تخمدان، هفته دوم کم کم سینه هام درد گرفت و سنگین شد و موعد پریودم هم درد شدید که به پاهام می‌کشید داشتم، دیگه علائم خاصی که به چشم بیاد نداشتم

ممنونم عزيزم ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، سزارين بود زايمانهاي من ، نه خانمي واقع ...

چه خوب، خدارو شکر که راضی بودین، ان شاالله که این فندق هم همینطوره و مامانشو اذیت نمیکنه

من تو رویان کارهامو انجام دادم تپ آزمایشات همسرم موردی که شما میگید نبود و دکتر مردان هم چیزی درمورد ...

قراره رویان میکرو کنید یا اونجا فقط آزمایش دادید؟من اول خیلی برام dfi مهم نبود ولی امروز داخل پیج مرکز مام یه کلیپ دیدم در این مورد که ذهنم رو به هم ریخت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا نكنه عزيزم، ممنون از شما كه براي منم دعا كرده بودي و من با اي يو اي مثبت شدم و الان باردارم و مط ...

راست میگی عزیزم الان بارداری خدا رو صد هزار مرتبه شکر انشاالله دوران بارداری خوبی داشته باشی