2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
اهان منم پسرم هست ولی بهش میگم بشین کارتون نگاه کن من بخوابم 😁😁😁منم هیچ کس نمیدونه میخوام ای وی ا ...

حالا دختر من کلا کمکم خیلی ظرقارو تمیز کنهوبزار تو ماشین ظرفشویی سطلا رو خالی کنه رایت بزنه البته من تند تند کارگر میگم‌بیاد ولی خیلی کمکمه ولی بازم دلم‌می سوزه براش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای خدا نکشت 😂😂😂 البته یه خانوم اون دستگاه سونو رو وارد میکنه و یه ملحفه میندازه ولی بازم بد. 🥱 ...

اره ملافه میندازن خوبه دوست من کل بارداریشو دکتر زنان میرفت آقابود من روم نمیشه 🙈🙈🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خودت چه فکری می کنی😂😂بخدا تا این چند روز بگدره دق می کنم 

😂😂😂 

اره نمیشه بیخیال شد حق داری ایشالا این چند روزم بگذره 

آزمایشت رو چند شنبه نوشته دکتر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانمي خوبي عزيزم ؟ ني ني ات خوبه ؟ بله خانمي ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه ، والله اين يكي دي ...

وای عزیزم تبریک میگم😍😍.خیلی جالبه.ذوق کردم.واقعا حکمت خداست. بچه اول رو با ای وی اف سومی رو با جلوگیری😀

خدا نگه ش داره برات🙏🙏

اره  هیچکس نمیدونه ...دیشب شوهرم میگفت دوقلو بشه خیلی خوب میشه گفتم حالا بذاریدونه بشه من به ید ...

دو قلویی خیلی خوبه ولی بارداریش سخته همش استرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره ملافه میندازن خوبه دوست من کل بارداریشو دکتر زنان میرفت آقابود من روم نمیشه 🙈🙈🙈

منم الان دکترم آقاست ولی سونو یا معاینه ندارم 

ولی خیلیا میان واسه پاپ اسمیر و معاینه 🤪

حالا دختر من کلا کمکم خیلی ظرقارو تمیز کنهوبزار تو ماشین ظرفشویی سطلا رو خالی کنه رایت بزنه البته من ...

عززززیز دلم ایشالا ایندفعه دوتا داداش تپلی براش میاری کیف میکنه ...دخترا تواین کاراخوبن پسر من کوچیکتر ازدختر شماست  ولی بخوام کمکم میکنه غذاهم که نمیشه حاضری خورد همسرم بابد درست کنه ☺☺☺

سلام عزیزم  فکر نکنم انقدر تاثیر داشته باشه  ولی زینب جون یا مرضی جون رو صدا کن دقیق جوا ...

یعنی 70 میل تاثیر نداره؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عززززیز دلم ایشالا ایندفعه دوتا داداش تپلی براش میاری کیف میکنه ...دخترا تواین کاراخوبن پسر من کوچیک ...

وای بشه فقط به یدونشم ما راضیم 😂😂

اگه زبونم لال نشه باید برم‌ببینم چرا چون من کلا زود باردار میشم عجیبه واسم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای بشه فقط به یدونشم ما راضیم 😂😂 اگه زبونم لال نشه باید برم‌ببینم چرا چون من کلا زود باردار میشم ...

ایشالا که‌میشه عزیزم منم مثل شما ....باز خداروشکر شما ده تاجنین دیگه داری منه بیچاره کلا ۵تا جنین دارم 🙄🙄🙄🙄