2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام خانمي خوبي عزيزم ؟ ني ني ات خوبه ؟ بله خانمي ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه ، والله اين يكي دي ...

ای جونم خیلی مبارکه ایشالله بسلامت بگذرونی این دوره رو و سالم‌بغلش کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم بیمارستان مادر و کودک هم فردا ساعت ۱۰ دکتر خانوم دارن امروز نداشتن اقا بود دکترشون شوهرمن ...

😂😂😂  

اره شیفتشون عوض میشه منم رفتم یه خانوم بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب میگن ۲۰ دیقه اول جذب میشه البته من میذارم شبا که خب میخوابم روزاهم یک ساعت دراز میکشم 

من ۹/۵ صبح و ۹/۵ شب میزارم شب که میزارم‌قشنگ دراز می کشم‌اوکی ولی صبح نه 

اخه من بچه دارم‌باید پاشم صبحانه بدم 

کلا دفعه قبل همش خونه مامان بودم کلا استراحت بودم ولی اندفعه خونه خودمم از ۴ انتقال کارارو کردم جز خم و راست و کار سنگین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه من امروز 5روزه که انتقال دادم بعد از انتقال 3روز آمپول زدم بعدش گفتن ش ...

به نظرم فرقی نمیکنه 

اینجا خیلیا رکتال گذاشتن و مامان شدم خیلیا هم واژینال 

من فقط ۱۴روز انتقال رو واژینال گذاشتم بعدش دیگه نتونستم و فقط رکتال 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من ۹/۵ صبح و ۹/۵ شب میزارم شب که میزارم‌قشنگ دراز می کشم‌اوکی ولی صبح نه  اخه من بچه دارم‌باید ...

اهان منم پسرم هست ولی بهش میگم بشین کارتون نگاه کن من بخوابم 😁😁😁منم هیچ کس نمیدونه میخوام ای وی اف کنم واسه همین تنهای تنهام 

چندجایی زنگ زدم اقابودن شوهرم نامحسوس فهموند که نرو 🙄🙄🙄🙄

وای از دست مردا 

حالا من اگه همسرمم بزاره نمیتونم پیش دکتر مرد برم سونو واژینال 😂😂😂😅😅😅

اهان منم پسرم هست ولی بهش میگم بشین کارتون نگاه کن من بخوابم 😁😁😁منم هیچ کس نمیدونه میخوام ای وی ا ...

بهتر که کسی نمیدونه 

من ۹/۵ صبح و ۹/۵ شب میزارم شب که میزارم‌قشنگ دراز می کشم‌اوکی ولی صبح نه  اخه من بچه دارم‌باید ...

ماهک جون بهتری خودت رو سرگرم کردی 😂

وای از دست مردا  حالا من اگه همسرمم بزاره نمیتونم پیش دکتر مرد برم سونو واژینال 😂😂😂😅😅😅

من مجبور شم میرم ولی شب دیگه نباید بیام خونه 😆😆😆😆چون تحمل قیافه ی خشن شوهرم ندارم 😂😂😂😂

سلام خانما، یه سوال دارم من از روز 2 تا امروز که 14 سیکلم هست آمپول سینال روزی دو عدد می زدم البته ا ...

سلام عزیزم 

فکر نکنم انقدر تاثیر داشته باشه 

ولی زینب جون یا مرضی جون رو صدا کن دقیق جوابت رو بدن 

من مجبور شم میرم ولی شب دیگه نباید بیام خونه 😆😆😆😆چون تحمل قیافه ی خشن شوهرم ندارم 😂😂😂😂

وای خدا نکشت 😂😂😂

البته یه خانوم اون دستگاه سونو رو وارد میکنه و یه ملحفه میندازه ولی بازم بد. 🥱😆