2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من هر وقت گذاشتم منفی شده  متنفرم از بی بی ، شایدم گذاشتم .

من مطمئنم شمابارداری نمیدونما ولی حس میکنم مثبتی بیبی چک بزن من از شما بیشتر استرس دارم 😁😁😁تلف شدم بجای همتون 😂

زنگ زدم دکتر اطهری  فردا صبح ۸ میرم هستن ...اگه برم سونو وازادشده باشه باید فرداشب شیاف پروژستر ...

خوب کاری میکنی انشاالله هر چی خیر

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونستم یعنی هیچکدوم از ازمایشگاها نگفتن فقط بهمن گفت ناشتایی میخواد ...شوهرم ماشینو برده بود ...

سیکل طبیعی خیلی خوبه استرادیول هم نداری 

ایشالا که انتقال میدی و همه چی عالیه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زدم عزیزم کمرنگ تر شده بالاییه برای صبحه پایینی برای الان 

خب داره کمرنگ میشه دیگه نزدیکای آزاد شدن

سیکل طبیعی خیلی خوبه استرادیول هم نداری  ایشالا که انتقال میدی و همه چی عالیه

مرسی عزیز دلم ...اندومتر من زود ضخیم میشه ماه پیش با یدونه استرادیول ۱۳ شد کنسل کردن امیدوارم ایندفعه ای بشه ...ایشالا شماهم فندقتو صحیح وسالم بغل میگیری 

بچهامن‌هردویاسه‌ساعت‌دستشویی‌میرم

با‌این‌‌وضع‌میشه‌بیبی‌چک‌گذاشت..

آخه‌میگن‌ادرارصبح‌باشه

امامن‌تاصبح‌دوبارمیرم‌دستشویی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خب داره کمرنگ میشه دیگه نزدیکای آزاد شدن

مرسی عزیزم بیمارستان مادر و کودک هم فردا ساعت ۱۰ دکتر خانوم دارن امروز نداشتن اقا بود دکترشون شوهرمن یکم حساسه دوست نداره برم پیش  دکتر آقا 🙈🙈🙈🙈

سلام خانما، یه سوال دارم من از روز 2 تا امروز که 14 سیکلم هست آمپول سینال روزی دو عدد می زدم البته امروز اومدم خودم تزریق کنم موقعی.که داشتم پودر دوم تو آب رو وارد سوزن انسولینی می کردم که دیگه تزریق کنم 30 میل از اون آب و پودر قاطیه که انتهای کار می خوام بزنم هدر رفت از 100 میل آمپول انسولینی فقط 70 میل شد که دور نافم بزنم به نظرتون اثرش امروز کمتره؟ آخه دکتر گفته بود یه امروز و فردا هم روزی دو تا سینال اف بزنم انشاءالله اگه شنبه تخمکم سایزش خوب بود برم برای آزاد سازی و عمل، تو رو خدا هرکی می دونه بگه، خیلی ناراحتم 30 میلش هدر رفت

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه من امروز 5روزه که انتقال دادم بعد از انتقال 3روز آمپول زدم بعدش گفتن شیاف پروژسترون الان دوشبه دارم شیاف میزارم از مقعد اما بعضیا میگن نه باید واژن گذاشت میشه بگید کدوم بهتره؟ 

هر دوبار بابل کلینیک این دستور و بهم دادن...من رویان فقط پانکچر شدم هنوز انتقال ندادم عزیزم پردنی ا ...

زی زی از چند وقت قبل انتقال میدادن؟ و چه دوزی مصرف میکردی؟ 

تو با وجود مصرف پردنی منفی شد انتقالت؟ 🤔

خواهش 
خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه من امروز 5روزه که انتقال دادم بعد از انتقال 3روز آمپول زدم بعدش گفتن ش ...

سلام عزیزم دکتر من تاکید کرده که از واژینال استفاده کنم ولی بعضی دوستان میگن فرقی نمیکنه ...ایشالا که مثبت میشی 

سلام عزیزم دکتر من تاکید کرده که از واژینال استفاده کنم ولی بعضی دوستان میگن فرقی نمیکنه ...ایشالا ک ...

واژینال بنظر من همش میریزه بیرون ولی رکتال نمیریزه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود