2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها

میگم مگه dfiاگر بالا باشه وطبیعی باردار بشی احتمال نقص وجودداره؟یعنی نقص بچه به dfi ربط داره؟

چند جا اینو شنیدم خیلی نگرانم ....هیچکس نشنیده؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان 

کسی اینجا هست که خودش یا اطرافیانش تو سونو ان تی مشکل داشتن ولی آزمایش سلفری دادن و بچه سالم بوده؟ ان تی، 4 هست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
چرا اونایی که طبیعی باردار میشن با ای وی اف جواب نمیگیرن

یکیش من 🤐🤐🤐

تو طبیعی با اولین اقدام باردارم،حتی به اقدام ماه دوم نمیکشه ولی تو ivfلعنتی الان ۱ساله در بدرم 

خواهش 
خانوما ی سوالی داشتم. پانکچر سخته؟؟ بجز همسر نیاز ب همراه دیگه ای هست؟  بعدش که خونه میاییم نی ...

نه عزیزم با بیهوشی هست و خیلی راحته ..واسه من که هایپر نشدم مشکل خاصی نداشتم ولی در کل فک نکنم مراقبت خاصی احتیاج داشته باشی همسرت همرات باشه کافیه ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

خانوما کمکم کنید من باید از این امپولای سینال بزارم رو ۳۶درجه و بزنم حالا دو روزه کیزنم ولی هنوزم داره شما چطور میزدین

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
یکیش من 🤐🤐🤐 تو طبیعی با اولین اقدام باردارم،حتی به اقدام ماه دوم نمیکشه ولی تو ivfلعنتی الان ۱سا ...

شما مشکلتون چیه؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
شما مشکلتون چیه؟

هردو سالمیم ولی نسبت فامیلی داریم و جنینها معیوب، چند مرتبه بعدداز ntسقط کردم و مجبور شدم تخمک اهدایی بگیریم که دیگه انگار فامیل نباشیم ولی هنوز تو ivfموفق نشدم

خواهش 
سلام دوستان .قرص پردنیزلون رو چه زمانی بخورم تاثیرش بیشتر باشه؟تو نسخه نوشته روزی یکی .ممنون میشم را ...

سلام دکتر من موقعی که انتقال داشتم بهم میگفت آخر شب بخور بعدشم هیچی نخور...معمولا هر شب باید یه تایم خاصی و درنظر بگیری و بخوری...

سلام دکتر من موقعی که انتقال داشتم بهم میگفت آخر شب بخور بعدشم هیچی نخور...معمولا هر شب باید یه تایم ...

زی زی جون من تو نت زدم برعکس نوشته بود یا با صبحانه یا با ناهار

دکتردخودمم گفت با ناهار

خواهش 
هردو سالمیم ولی نسبت فامیلی داریم و جنینها معیوب، چند مرتبه بعدداز ntسقط کردم و مجبور شدم تخمک اهدای ...

عزيزم ببخشید شما تو بارداری ان تی تون چند بود؟ آزمایش سلفری هم میدادید؟ میشه کامل بهم بگید ممنونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم ببخشید شما تو بارداری ان تی تون چند بود؟ آزمایش سلفری هم میدادید؟ میشه کامل بهم بگید ممنونم&nb ...

جنینای من فقط مشکل nt نداشتن،هرچند ان تی هم بالا بود نزدیک ۱۰

ولی ناهنجاری داشتن،مثل عدم تشکیل مغز و کوتاهی اعضای بدن

خواهش 
خانوما کمکم کنید من باید از این امپولای سینال بزارم رو ۳۶درجه و بزنم حالا دو روزه کیزنم ولی هنوزم دا ...

انشالله اینار که رفتی سونو ازش سوال کن از هر کدوم چندتا ۳۶ درجه میتونی بزنی واونایی که هنوز داره وقت سونو بعدیت میبری به دکتر نشون بدی بهت میگه چند درجش مونده و چجوری استفاده کنی ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
زی زی جون من تو نت زدم برعکس نوشته بود یا با صبحانه یا با ناهار دکتردخودمم گفت با ناهار

نمیدونم والا دکتر من تو شهرستان که هر دوفعه بهم این دستور و داده بود باید ببینم ایندفعه که میرم رویان  برا انتقال بهم میگن چه طور بخورم...