2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
یعنی مثلا یه گوشه از DNA شاید یه مشکلی داره که تو هیچ آزمایشی هم ممکنه نشون نده ولی همون مشکل باعث م ...

سلام زینبی جون و همه خانم های منتظر ....ان شاءالله به ارزو هاتون برسین ...سوالی داشتم کسی از راهکارهای ناجی اسپرم جواب گرفته؟ همون خانمی که تاپیک زده بود و از  جلبک اسپیرولینا و کلرولا برا تحرک اسپرم حرف زده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم روانشناس و ترجیحا روانپزشک منم خیلی حالم بد بود خیلی با وجود سالها انتظار  یه کاری که من ک ...

عزیزم میخواستم چندتا که کتاب که بعد از زایمان در زمینه های مختلف بهت کمک کرده را بهم معرفی کنی،ممنونم

عزيزم شما رژيمتو ادامه دادي

سلام عزیزم آره.سه کیلو کم کردم تا حالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ترشح که طبیعیه منم داشتم خیلی بخاطر تعدد فولیکولاست...ولی اینکه میگی شکمت اونقدر سفت شده که آمپول نم ...

ممنون عزیزم اون امپولی که گفتی واسه چیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله گلم طبیعیه کاملا خاطرت جمع تخمدان خیلی خیلی عمیق هست در ناحیه لگن و با سطح پوست خیلی فاصله داره ...

ممنونم عزیزم خیالم راحت شد.

راستی دوستانی که انتقال دادید تک به تک نتونستم منشن کنم امیدوارم ببینید پیاممو دکتر من خیییلی تاکید داره بعد انتقال شیاف رو واژینال استفاده کنم اگه شماهم سختتون نیس واژینال بذارید میگن تاثیرش بیشتره 

راستی دوستانی که انتقال دادید تک به تک نتونستم منشن کنم امیدوارم ببینید پیاممو دکتر من خیییلی تاکید ...

نازنین  جاان پریود شدین ؟؟ رفتی دکتر 

چی بهتون داد چی گفت 

چی شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من‌اصلا‌‌هیچ‌لکی‌ندیدم خیلی‌کم‌اونم‌بعضی‌روزها‌‌ترشح‌دارم.. من‌جرات‌نمیکنم‌بیبی‌بزارم..اماجمعه‌میز ...

ایشالا مامان شدی عزیزم ...امپولاتو تزریقاتی برات میزنه یا بلدین خودتون 

نازنین  جاان پریود شدین ؟؟ رفتی دکتر  چی بهتون داد چی گفت  چی شد

اره عزیزم امروز نهم سیکلمه رفتم صخامتم ۷.۲بودش گفت خوبه هیچ دارویی نمیخورم فولیکول ۱۵هم داشتم گفت  چندروز دیگه خودشون ازادمیشن کیت ال اچ میذارم اگه دیدم مثبته باید ازمایش ال اچ هم بدم اگه مثبت بود ازفرداش شیاف پروژسترون استفاده میکنم برای دوروز اول شیاف وسه روز بعدی قبل انتقال صبح امپول وشب شیاف دارم به امید خدا اخرهفته ی بعد انتقال میدم اگه اتفاق خاصی نیوفته چون قسمت نمیشه انتقال بدم 😢

سلام دوستان میشه یکی راهنمایی کنه من ۱۲ تا امپوله سینال اف و۱۲تا پی دی هومونگ گرفتم من دستورشو یادداشت کردم که گفت روزی دو تا پودر با یه اب بزن از هر کدوم...  الان دارو هارو نگاه کردم ۲۴ تا اب داره حالا نمیدونم دارو خونه اشتباه کرده یا من اشتباه متوجه شدم اصلایه اب برایه دو تا پودر کم نیست؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نازنین  جاان پریود شدین ؟؟ رفتی دکتر  چی بهتون داد چی گفت  چی شد

عزیزم دفعه قبل دکتر گفته بود کلا شیاف بذارم ولی ایندفعه ای گفت صبح امپولو شب شیاف بذارم گفت جنین ۴روزه میذارن برام...دوروز قبل ازانتقال هم میرم سونو بشم وبرگه ی پذیرش بگیرم برای بیمارستان از امروز تخمدانام دردمیکنه فک کنم اینماه تخمکام زود آزاد بشن