2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
آزمایشگاه خصوصی شیراز...که مرکز ناباروری میفرستن اونجا  من نمیدونم صبر کنم ممکنه طبیعی بشه یا ...

عزیزم dfi برای طبیعی و حتی ivf هنوز نتونستن ارتباطش رو تشخیص بدن

گلم منم نگفتم طبیعی نمیشه، اتفاقا نسبت به خیلی از موارد شما شانس طبیعی خیلی خیلی بالاتری داری، منظورم سن و ذخیره تخمدان شما بود صرفا که خدا رو شکر سن شما کم هست و اگر ذخیره نرمال داره قشنگ فرصت طبیعی داری

گزینه بعدی iui هست اگر تا حالا امتحان نکردی 

عزیزم میگم من روزای اولی که آمپولو میزدم هیچ دردی نداشتم.رفتم سونو روز ۸ سیکل فولی ۹ داشتم تا ۱۲ سه ...

بله گلم طبیعیه کاملا خاطرت جمع

تخمدان خیلی خیلی عمیق هست در ناحیه لگن و با سطح پوست خیلی فاصله داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌ده‌‌ونیم‌صبح‌انتقال‌دادم یدونه‌جنین‌گریدAدوتاگریدB..‌سه‌روزه ‌منو‌روزآزمایشمو‌‌نهم‌نوشتن‌...دوش ...

من دوتا انتقال دادم ، کیفیتش گفتن خوبه 

پس چرا من زودتر از شما میرم 

آزمایشم مثبت باشه دوشنبه تکرار می کنم

عزیزم dfi برای طبیعی و حتی ivf هنوز نتونستن ارتباطش رو تشخیص بدن گلم منم نگفتم طبیعی نمیشه، اتفاقا ...

مرسی عزیز دلم ...خودم خداروشکر مشکلی ندارم ...مشکل ما مورفو ۴ هست ودی اف ای ۳۶

شوهرم همراهی نمیکنه میگه فقط طبیعی 

اول که مورفو یک بود بزور راضیش کرده بودم بیاد میکرو

الان که شده ۴میگه من نرمالم، طبیعی میشه، نمیام 

اگر به خودم باشه به میکرو راضی ترم 

آخه با مورفو ۴ودی اف ای ۳۶شانسمون خیلی کمه ،منم صبرم کمه...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چه دکتری برم زینب جون؟ حالم خیلی بده خیلی خیلی بد!

گلم روانشناس و ترجیحا روانپزشک منم خیلی حالم بد بود خیلی با وجود سالها انتظار 

یه کاری که من کردم مصرف گرمیجات بود و خلوت کردن دور و برم و گوش ندادن به نظرات غیر کارشناسی، پیدا کردن روش های صحیح فرزند داری، همکاری همسرم و از همه مهم تر  هم فعال کردن مجدد روند شیردهیم بود، خیلی حالم رو خوب کرد، علاقه ام به بچه ام چند برابر شد، اعتماد به نفسم بالا رفت... 

ولی قبلش همش گریه میکردم، چشمام پف پف بود احساس می‌کردم هیچ اراده ایی از خودم ندارم

ببین گلم درسته من دورم شلوغ بود و همه ریخته بودن مثلا برای کمک ولی احساس تنهایی و سر درگمی میکردم، ناراحت بودم چرا شیرم کمه و نمیتونم شیر بدم ولی از شیر دادن به بچم میترسیدم و فراری بودم

دیگه تو پروسه نوبت برای روانپزشک بودم که دیدم خوب شدم

اگر جایی سراغ نداری بیا pv بهت میگم

حتما برو گلم چون درسته افسردگی بعد از زایمان در خانم ها مشترک هست ولی عوامل بدتر یا بهتر شدنش فرق داره، تجربه خودم رو نوشتم تا ببینی شاید یه جاهایی کاملا با هم متفاوت باشیم و شاید یه جاهایی عوامل حال خراب کن برامون یکی باشه

مرسی عزیز دلم ...خودم خداروشکر مشکلی ندارم ...مشکل ما مورفو ۴ هست ودی اف ای ۳۶ شوهرم همراهی نمیکنه ...

عزیزم dfi رو که اصلا بهش فکر نکن

مورفو هم 4 برای طبیعی خوبه ولی اگر 6 ماه زمان دادی و نشد برو روی این زمینه که بخوای راضیش کنی برای ادامه درمان و با شرایط الان اگر طبیعی نشد iui احتمالا جواب بده اگر نشد میکرو

حتما به مراقبت های قبلی که باعث شده مورفو بهتر بشه ادامه بده

ولی امان از این آقایون با اعتماد به نفس 😬😬😬😁😁😁خدا حفظشون کنه

عزیزم dfi رو که اصلا بهش فکر نکن مورفو هم 4 برای طبیعی خوبه ولی اگر 6 ماه زمان دادی و نشد برو روی ا ...

اره دیگه ...هرچی میگم میگه ۴زده نرمال مشکل از من نیست خخخخخ

الان یکسال هست اقدامم صدددسال گذشته

اصصصلنم دلم نمی خواد برم میکرو ...خیلی سختمه ...

بیش ازحد دلم میخاد طبیعی بشه ...حاضرم یکسال دیگه بصبرم اما طبیعی بشه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه بابا     من ۴ بار آی یو آی کردم هر دفعه هم دو یا سه تا تخمک بالغ داشتم حامله نشدم اون ...

فدات بشم من انشاللهبه حق بی بی فاطمه زهرا به طور معجزه ای باردار بشی 😍😘انشاالله خبر مادر شدنت رو بفهمیم کلی خوشحالی کنیم خواهری

دیروز پریروز درد پری داشتم نمیدونم چرا نمیاد بزنگم رویان وقت بگیرم برم سونو برا کارای انتقال   ...

اره گلم من بعد از لکه بینی کمرم درد گرفت پایینش. بعد ول کرد الان خوب شده. نمیدونم چرا سابقه نداشتم وسط سیکل لکه ببینم

خانما من قرص ال دی روکین و آسپرین 80 میخورم هم سردرد دارم هم یهو یه ترشح خیلی رقیق از بینیم میاد که رنگش نارنجیه مثل آبه غلظتش 

کسی تجربه اینجوری داشته 

@زینبی_بابا    

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود