2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684538 پست
فکر کنم  هایپری بیشتر به تعداد بستگی داره عزیزم،دکتر بهتون گفت سایزشون خوبه؟روزی چند تا آمپول م ...

چیزی نگفت.روزی دوتا گونال میزدم.الان دوباره گونال نوشت با سیتروتاید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره بخدا چون دفعه قبل نشد اندفعه نمی دونم چرا ترسیدم هیچ حسیم ندارم باز استرس گرفتم نکنه نگرفته باشه

عزيزم تا وقتی بچه حرکت نکنه، هیچ حسی آدم نداره، اصلاً نگران نباش بسپار به اوس کریم، هر چی تقدیرت باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم کوچک نیس منم روز 7 رفتم سونو گفت 11،12 هست خوبه

دوباره گونال داد با سیتروتاید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رها جون من ۵شنبه انتقال دادم میسه روز ۳ انتقالم یا ۲؟

عزيزم هر 24 ساعت یه روز حساب میشه، شما الآن 2 روزه انتقال دادی

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ایشالا لک لانه گزینی بوده 🤗🤗

سلام خوبی شما مامان ماهک خودمونی؟؟؟انتقال دادی؟چن روزه؟؟انشاالله ایندفعه مثبت میشی دلم روشنه 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دلارام جون سلام خوبی ؟خیلی وقت سایت نیومدی ؟چ کردی دیگه انتقال ندادی ؟

سلام عزیز دلم خوبی؟ آره دیگه زیاد نمیام.اینجا هم بهم استرس میده هم اینکه بی قرار تر میشم. واسه همین سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم که آروم تر باشم.

رویان که هر وقت زنگ میزدم میگفت تعطیله و فقط واسه سونو باردارا بازه ۲۹ اردیبهشت رفتم هر چی اصرار کردم سیکل رو برام شروع نکردن میگفتن وزارت گفته این کار ممنوعه گفتم بابا خیلی جاها سیکل رو شروع کردن یکی دو هفته دیگه هم قرارخ اناقال بدن.گفتن نه اشتباه میکنی.هیچی دست از پا دراز تر برگشتم خونه هفته بعد که پریودیم تموم شده بود دوباره زنگ زدم گفتن از این هفته سبکل انتقال رو شروع میکنیم گفتم خدا خیرتون بده چی میشد هفته قبل که من اومدم برام سیکل رو شروع میکردین.فقط میخواستین منو اذیت کنین؟ هیچی دیگه این هفته ای که گذشت پریود بودم رفتم دیگه برام سیکل رو شروع کردم.فعلا یه دوره باید ال دی بخورم و از دوازدهم هم بوسرلین بزنم تا ۲۵ که نوبت سونو دارم .از طرفی هم خیلی اوضاع استانمون خرابه میترسیم.اداره شوهرم که هی چپ و راست تست همکار هاش مثبت میشه .نمیدونیم چیکار کنیم.از ۱۷ بهمن که بار اول انتقال داشتم من کلا تو خونه قرنطینه هستم.نمیدونم مسئوالا میخوان چیکار کنن واسه خوزستان

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
برای منم روز 7 رفتم به آمپولام علاوه بر سینال اف، hmg و اورگالوتران اضافه کرد

ایشالا هم من هم شما تخمک های خوبی داشته باشیم جنین های خوبی تشکیل بشه🤲🤲🤲

رها جون من ۵شنبه انتقال دادم میسه روز ۳ انتقالم یا ۲؟

من از ساعتی که انتقال داده بودم ،یعنی یازده صبح سه شنبه تا یازده صبح فرداشو یک روز حساب میکردم ،دقیق نمیدونم حساب کتابش چطوریه🤔

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنون عزیزم، انشاءالله

عزیزم یه سوال یادم رفت از دکترم بپرسم.رابطه میشه داشته باشیم یا نه

من از ساعتی که انتقال داده بودم ،یعنی یازده صبح سه شنبه تا یازده صبح فرداشو یک روز حساب میکردم ،دقیق ...

مرسی عزیزم فک کنم اینطوری درسته 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خوبی شما مامان ماهک خودمونی؟؟؟انتقال دادی؟چن روزه؟؟انشاالله ایندفعه مثبت میشی دلم روشنه 

سلام عزیزم تو خوبی اره ۲ روزه ایشالا عزیزم تو کی میری برای انتقال؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود