2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
شیافمو رکتال میزارم  امروز ترشح دارم دلم خوش می کنم به این چیزا🤣🤣

ترشحات فکر کنم اثر پرژسترون باشه شما شیاف دارین من روزی دوتا آمپول پرژسترون دارم سری قبل سر دخترم روز 7 یه لک کوچولو دیدم که لک لانه گزینی بود امروز روز 5 انتقالمه  همش منتظر لک لانه گزینی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشحات فکر کنم اثر پرژسترون باشه شما شیاف دارین من روزی دوتا آمپول پرژسترون دارم سری قبل سر دخترم رو ...

از همون روز انتقال حساب میشه یا از فرداش؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم دلم چه دکتر خوبی حرف خیلی خوبی زده  لطفا برام دعا کن هر روز صبح دستمو میزارم رو دلم ...

چشم عزیزم حتما اگه قابل باشم دعا میکنم ، سوره والعصر رو هم بخون اروم میشی ، ذکر توکلت علی الله رو هم ۱۰۲۳ مرتبه بگو عزیزم قشنگ ارومت میکنه ، بهترینها در انتظارته خیالت راحت باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
شیافمو رکتال میزارم  امروز ترشح دارم دلم خوش می کنم به این چیزا🤣🤣

عزیزم بگردم 😅عیب نداره هرچی ک باعث میشه انرژی بگیری و شاد بشی خوبه 😍ان شاالله خیر 😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چشم عزیزم حتما اگه قابل باشم دعا میکنم ، سوره والعصر رو هم بخون اروم میشی ، ذکر توکلت علی الله رو هم ...

مرسی مهربون ایشالا بسلامتی زایمان کنی😚

دقیقا همینطوره .تازه اگه شوهرم بلد بود باز من نمیتونستم اعتماد کنم چون واقعا از امپول میترسم اینقدم ...

منم باوجودی خودم میزنم برا دیگران برا خودم میترسم خخخخخ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
فداتشم میفهم ، از اول این مسیر تا روز آخرش استرسه ، من شب انتقالم حسابی گریه کردم ، الانم هر بار میخ ...

رها جون من ۵شنبه انتقال دادم میسه روز ۳ انتقالم یا ۲؟

سلام دوستان 

نمی دونم من رو یادتونه یا نه؟ 

شوهرم آزو اسپرم بود بیوپسی هم کرد چیزی نبود و یه مدت دکتر دارو هم داد یه سری مشکلات دیگه هم باهاش داشتم که به لطف خدا و همکاری دوتامون حل شد. برای همین تصمیم گرفتیم شانس آخرمون رو امتحان کنیم. از چهارشنبه رفتیم پیش دکتر امیرحسین محبوبی اردکان یزد که خیلی از آزواسپرم ها رو با طب سوزنی درمان کرده. من الان برگشتم ولی همسرم اونجاست  قراره آخر هفته ها برم. گفتن فعلا باید ده روز باشه بعد از ده روز آزمایش میدن بعد طبق جواب آزمایش مشخص میکنن چقدر بمونه که ممکنه تا سه ماه هم طول بکشه. اکثرا" خانم ها هم طب سوزنی میشن طبق نظر دکتر ولی من با دکتر  صحبت کردم و خواستم اجازه بدن من اونجا نمونم و اگر نیازی شد همینجا برم دکتر چون واقعا" سخته که دوتاییمون روی کارمون ریسک کنیم.

خیلی محیط جالب و باحالی بود همه عین ما بودن حدود 100 تا مریض همزمان داشت. همه گفتن بعد ده روز اسپرم اومده. من خیلی راه سختی رو طی کردم آبان ماه پارسال بود که متوجه مشکل همسرم شدیم کلی دوندگی کردم و داریم ادامه میدیم که تازه برسیم به اول راه بقیه که میرن برای آی وی اف. بعد سه ماه اگه خدا بخواد باید اسپرم فریز کنیم و ادامه درمان رو بدیم. 

در حال تحقیق برای طب سوزنی که بودم یه پزشک عالی تو تهران پیدا کردم که روی خانم های کار می کنه برای کسایی که ذخیره تخمدانشون پایینه ذخیره رو میاره بالا با طب سوزنی مورد عینی هم بیمار ازش دیدم که با عنایت خدا و دستای دکتر الان دو قلو داره. اسمش دکتر عباس انصاری هست ولی من هرچی اصرار کردم کار ما رو هم انجام بده گفت وقت تلف نکنید برید اردکان تنها کسی که میتونه آزواسپرمی رو درمان کنه دکتر محبوبی هست. 

حالا یه سوال از کسایی که امتحان کردن دارم. دکتر محبوبی به من گفتن خانم هایی که شوهرشون آزوئه رحمشون سرد میشه و پذیرش میاد پایین برای همین ما ترجیح میدیم خانم ها هم بمونن که هم زیاد نزدیکی داشته باشن رحمشون با اسپرم آشنا بشه هم شانس بارداری طبیعی هرچند کم بره بالا و هم خودشون طب سوزنی بشن تا رحم گرم بشه. من گفتم برم تهران طب سوزنی گفت اصلا" شاید بدون طب سوزنی هم نتیجه بگیری. به نظرتون دست نگه دارم اگر ان شالله به آی وی اف رسیدیم و انتقالم خدایی نکرده منفی شد بعد برم طب سوزنی یا از همین الان برم؟