2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم خوبین من  چند روز بعد زایمان دچار سوزش ادرار شدم روزی یه دونه سفکسیم میخورم به نظرت ...

عزيزم داروش همون سفکسیم 400 روزی یه دونه س، فقط سعی کن خودت مایعات زیاد بخوری، فیبر غذاتو زیاد کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم درواقع هردو یه کار رو انجام میدن، بعضی جاها میگن آمپول اثرش سریعتر هست ولی میزان اثر فرقی با ش ...

مرضی جون من دوتا جنین ۴ روزه انتقال دادم خداروشکرم گفت خیلی عالیه حالا می خوام بدونم از کی ایشالا شروع به لانه گزینی می کنه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرضی جون من دوتا جنین ۴ روزه انتقال دادم خداروشکرم گفت خیلی عالیه حالا می خوام بدونم از کی ایشالا شر ...

فکر کنم جنین شش هفت روزه لانه گزینی میکنه

احتمالا فردا پس فردا لانه بگزینند تو دل مامانشون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها من بعد یکسال دوباره میخوام انتقال بدم...ولی دکتر خیلی ضربتی داره منو میبره توی سیکل😒یعنی رفتم براب ویزیت شروع کرد برام دوفاستونو میکرولین...گفت اخر ماه بریم واسه انتقال...من نمیخواستم...ولی دکتر گفت زودتر بریم...حالا بیاین بهم بگین چیکار کنم انتقالم موفق باشه

لیانا جان خوبی عزیزم شما دوباره باردار شدی به سلامتی😍😍😍

سلام عزیز دلم ممنووون دختر نازت خوبه 

بله خداروشکر 💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره واقعا منکه بی بی چک خریدم از ۱۰ انتقال بزنم😁😁

واقعا‌نشون‌میده‌ازده‌انتقال؟،؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
واقعا‌نشون‌میده‌ازده‌انتقال؟،؟

اطمینانی بهش نیست چون بتای بعضیا اون موقع پایینه و با این که مثبتن ممکنه منفی نشون بده...بی بی چک هیچی به جز کم شدن روحیه نداره...تا روز ازمایش اصلااااا بهش نگاه نکنین

سلام خانما.من سونوی آنومالی انجام دادم تو سونو گفت دو تا کیست سمت راست و یه کیست سمت چپ تو سر جنین هست.خیلی ناراحت و نگرانم.تو رو خدا اگه کسی بوده اینطوری میشه راهنمایی کنه 

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
مرضی جون من دوتا جنین ۴ روزه انتقال دادم خداروشکرم گفت خیلی عالیه حالا می خوام بدونم از کی ایشالا شر ...

ببین عزیزم زمان لانه گزینی که دقیقاً مشخص نیست، یه جنینی ممکنه زود و یکی ممکنه دیر لانه گزینی کنه، اما مثلاً جنین 5 روزه، معمولاً 2،3 روز بعد از انتقال لانه گزینی میکنه، حالا جنین 4 روزه، یکی دو روز بیشتر طول می کشه تا لانه گزینی کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

ان شاء الله که محکم به دلت بچسبه و 9 ماه تکون نخوره از جاش، دو هفته دیگه بیای خوشحالمون کنی