2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
خواهش می کنم گلی😍😍😍😍 بله همین انتقالم بود، اولین و آخرین انتقال از این به بعد هم فقط سعی کن به ...

سلام خوبي زينب خانوم گل پسري خوبه ي سوال داشتم شما خراش رحم داشتي ؟ انتقال اول و دومت خراش دادي يا فقط دومي؟ خيلي درد داشتي؟در چ حده دردش

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
جدی میگی خیلی ترسیدم 

سلام خوبي عزيزم شما خراش رحم انجام دادي برا انتقال هات؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش ال دی ندن خسته شدم دیگ☹. من رشت میرم عزیزم موسسه مهرافزا

منم دلم نمیخواست بهم ال دی بدن دیگه خسته شدم از انتظار دوست داشتم هر چه زودتر انتقال بدم آخه من باید فروردین می رفتم برا انتقال ولی بخاطر کرونا مرکز انتقال نمیداد...

الان بچه های اینجا میگن خوبه که ال دی مصرف کنیم یک ماه چون رحم بیشتر آماده میشه برا پذیرش جنین...

انشالله هرجا هستی موفق باشی

میدونی هیستروسکوپی کردم و خراش دادم حیفم میاد دکترمم میگه تو این سن هایپرنمیشی ۳۹ سالمه بنظرت به سن ...

بستگی به ذخیره ت داره عزیزم،منم اون اواخر سیکلم روزی ۶ تا میزدم ولی هایپر نشدم،۱۰ تا تخمک داشتم،۳ روز بعد تخمک کشی هم انتقال دادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی ...انتقال دادی مبارکه ایشالا ایندفعه مثبت میشی  وهردوتاشون میچسبن به  ماما ...

مرسی عزیزم ایشالا بزودی خودت بری انتقال گل دخترا بیان تو دل مامانشون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم ایشالا بزودی خودت بری انتقال گل دخترا بیان تو دل مامانشون

انتقال دادي درد هم داشتي؟

سلام عزیزم خوش اومدی یه شرح حال از خودت بده 

عزیزم من ۱ دونه سقط داشتم ک با ای یو ای باردار شده بودم و دوتا انتقال ک بتا میرفت بالا افت میکرد و یه بار طبیعی ک بازم بتا رفت بالا افت کرد، ازمایش ایمنی و انعقادی دادم امروز رفتم پیش دکتر زرنانی ک گفت سالمه ولی بازم برام کلی ازمایش ژنتیک نوشت و کفت یه مشکلی هست تمام اونارو سقط حساب کرد و گفت یعنی ۴ بار سقط کردی گفت مشکل بیشتر بخاطره  pco بودنته حالا نمیدونم کاش متوجه مشکل بشه

سلام خوبي زينب خانوم گل پسري خوبه ي سوال داشتم شما خراش رحم داشتي ؟ انتقال اول و دومت خراش دادي يا ف ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم من فقط یه بار انتقال دادم عادی بود اون هم

قبلش دو بار iui منفی داشتم