2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
چرا هیچ کی جواب منو نداد؟ 😊😊 خانمایی که شاغلین بعد از انتقال چند روز مرخصی گرفتین؟

فکر کنم زینب جون یه روز یا دوروز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانمااا این که چندتا جنین انتقال بدیم از ما هم نظر میپرسن یا خودشون انتخاب میکنند چندتا ؟؟ دکتر جنی ...

من اگه جای شما باشم یدونه انتقال میدم 

قبلش بگی بهت میگن  که نی رو باز کردن چند تا جنین خوب وجود داره مثلا واسه من از ۴تا ۳تابلاست شد که انتقال دادن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واژینال همینطوره ولی تو بیست دقیقه اول جذب میشه بقیش میاد بیرون نرماله نترس 

لیانا جون قبل انتقال کله پاچه خوبه؟ دیگه فردا میرم امیدوارم نتیجه بگیرم همش می خوام بهش فکر نکنم نمیشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانما یه سوال آمپول گونال رو فقط طرف راست و چپ ناف باید زد بعد اینکه من آمپول رو طرف چپ شکمم زدم ان ...

عزیزم من گونال رو دورتادور ناف میزدم دکتر گفته بود بالا پایین هم میگفت بزنم فقط بافاصله ی دوتا چهارانگشت 

انتقالت افتاد واسه تیر؟

دکترم گفته پریود شدم برم انتقال اره دیگه‌میوفته تیر ...عزیزم اگه بهتون نگفتن ناشتاباشین کله پاچه یاحلیم بخور  ایشالا که مثبت میشی مطمئن باش باحس خوب برو واسترس نداشته باش 

دکترم گفته پریود شدم برم انتقال اره دیگه‌میوفته تیر ...عزیزم اگه بهتون نگفتن ناشتاباشین کله پاچه یاح ...

چه خوب ایشالا دخترای عالی داری شک نکن چون تعداد جنین دختر بیشتر همیشه

نه انتقال اصلا نمی خواد ناشتا باشی فقط پانکچره بخاطر بیهوشی 

خدا کنه واقعا دیگه حوصله ندارم بیشترم بخاطر دخترم

چه خوب ایشالا دخترای عالی داری شک نکن چون تعداد جنین دختر بیشتر همیشه نه انتقال اصلا نمی خواد ناشتا ...

ایشالا دخترت به زودی صاحب یکی شایدم دوتا 😉😉داداش تپلی وناز میشه فقط وفقط استرسو بذار کنار ...من بهت میگما خودم همچنان درحال استرسم 😐

ایشالا دخترت به زودی صاحب یکی شایدم دوتا 😉😉داداش تپلی وناز میشه فقط وفقط استرسو بذار کنار ...من به ...

😂😂اره می دونم باید بهم روحیه بدیم فردا یه ایت الکرسی می خونمو میرم ایشالا خدا برامون بخواد

اره واژینال همینطوره ولی تو بیست دقیقه اول جذب میشه بقیش میاد بیرون نرماله نترس 

شما بعد از شیاف رکتال چقد دراز میکشیدین؟واژینال که همش میریخت  با اینکه دو ساعت دراز بودم😔

خواهش 
بله عزیزم مثبت شدم.کارم سنگین نیست اما کلا فقط سه روز نرفتم سرکار .دیگه مرخصی نگرفتم.الان تو شرایط ک ...

ببخشید باران جون میتونم بدونم کارتون چیه؟ میخوام بدونم در چه حد تحرک دارین؟ 

مثلا از منزلتون تا محل کارتون چقد راهه؟ چند دقیقه تو ماشین هستین؟ عایا پله داره یا نه؟ در کل یکم بهم توضیح بده بهم

خواهش 
عزیزم من همون روز که سونو واژینال شدم مثل معاینه میکنن همونطوری خوابیدم رو تخت و یه لوله نازک که روش ...

واسه اندازه گیری عمق رحم هست گلم 

روز انتقال بر اساس این اندازه جنین رو در بهترین نقطه رحم میذارن