2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام به همگی من شنبه صبح قراره پانکچر بشم  همسرممم همزمان با من عمل تسه بشه چون آزواسپرم برا ...

سلام پزشکتون کیه؟اولین باره پانکچر میشین؟همسر منم آزواسپرمیه،

😍😍خدایا شکرت
سلام عزيزم خوبي من صبحانمو با ي قوطي پنير خامه 100گرمي و ليوان قهوه خوردم ميگم قهوه مشکلي نداره؟

سلام عزیزم نه قهوه مشکل نداره فقط تلخ بخور با شکر و اینا نخور

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا هیچ کی جواب منو نداد؟ 😊😊 خانمایی که شاغلین بعد از انتقال چند روز مرخصی گرفتین؟

من همینجا خوندم سه روز یکی مرخصی گرفته بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم تزریق باید چقدر از ناف فاصله داشته باشه

سه انگشت

برای روز هفتم خیلی خوبه منم روز هفتم یا هشتم که رفتم فولیکولام ۱۰ ۱۱ ۱۲ بود که دکتر میگفت خیلی خوبه ...

ممنون عزیزم خدا کنه تخمکهای خوبی برام تشکیل بشه خیلی دلم شور میزنه

امروز که تعطیله بهم گفت فردا برم مطب  ادرار دارم ولی کمه حجمش غذا خوردم یبوست ندارم ولی  ...

امروز رويان تعطيل بود؟ چرا؟ شهادت مکه فردا نيست؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
امروز که تعطیله بهم گفت فردا برم مطب  ادرار دارم ولی کمه حجمش غذا خوردم یبوست ندارم ولی  ...

هشت تا جنين شد عزيزم انشالله خوب ميشي ب همين زودي 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

خانمااا این که چندتا جنین انتقال بدیم از ما هم نظر میپرسن یا خودشون انتخاب میکنند چندتا ؟؟

دکتر جنین شناسم نظرش بود یکی انتقال بدم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم خدا کنه تخمکهای خوبی برام تشکیل بشه خیلی دلم شور میزنه

بهش فکر نکن آخه اصلا دلیلی برای دل شور زدن نیست عزیزم....

من با اینکه کنسلی سیکل داشتم سه ماه قبل آخرین پانکچرم به خاطر اینکه سینال بهم جواب نداده بود و همه تخمکام پوچ بودن ولی سر پانکچر بهمن ماهم کاملا بیخیال بودم...آخه هرچی استرس داری بدتر میشه من واقعا اینو تجربه کردم که دارم میگم بهت از هرچی بیشتر میترسیدم سرم میومد چرا چون این قانون جذبه...

زدم به بیخیالی هی با خودم میگفتن گونال خارجیه داروی عالیه همه چی خوب پیش میره واقعا همه چی خداروشکر خوب پیش رفت...با اینکه همه میگفتن هایپر خیلی بده من میدونستم حتما هایپر میشما ولی سپردم به خدا بهش فکر نمیکردم اصلا.....خداروشکر کم اذیت شدم بعد هایپر چون رعایت میکردم رژیمشو

شمام بشین دعا بخون دلتو آروم کن هرچی خدا بخواد همون میشه...هی با خودت بگو همه چی عالی پیش میره،،انشالله تخمکای خوب با کیفیت عالی بدست میاری...فقط آب زیاد بخور حتما روزی ۸ تا لیوان حداقل بخور تو کیفیت خیلی تاثیرگذاره

اچ ام جی با منوتروپین فرق داره؟ از امروز دکتر گفت ۴تا منوتروپین بزنم

منوتروپین همون اچ ام جی عزیز

یعنی گونال و قطع کرد جاش ۴ تا اچ ام جی گفت بزن؟؟؟چنند روز گونال زدی؟؟ ۵ روز؟؟؟

من ۶ روز گونال ۱۵۰ واحد زدم با یه دونه اچ ام جی

بعدش برام اچ ام جی و قطع کرد،،،،از روز ۹ تا روز ۱۱ پری فقط گونال زدم چون دیدن تخمدانام داره منفجر میشه هااااایپر.........روز ۱۳ هم تخمک کشی داشتم