2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
منم تواون سیکلی که یه ماه قبل انتقال ال دی ودکاپتیل میدن ال دی داشتم ولی دکاپتیل یه چندروزی عقب میند ...

ممنون عزیز دل انشالله.خیرباشه براتو به زودی فرزند سالمو صالحتو باردار بشی

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام خوبي عزيزم خيلي متاسفم من 30تا تخمک ازم گرفتن عزيزم قرص هاتو مداوم بخور ي شربت داده با قرص دميت ...

ممنون عزیزم خوبم برام فقط دوتا آمپول نوشته الان نمیتونم پاشم ببینم چیه اسمش 😢 دراز کشیدم ولی اصلا نمیتونم پهلو به پهلو بشم برا همین درست نمیتونم بخوابم 

اما دیگه حالت تهوع ندارم 

حتی موقع نفس کشیدنم درد دارم ... 

شما الان تو‌چه مرحله ای هستی ؟ جنینات تشکیل شده یا تو انتقالی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ..هیچ کس! تنهای تنها بودم!  قربونت برم ..اره بازم خداروشکر.این همه سختی رو گذروندم.ای ...

عزیزم.بخاطر زایمان تغییرات هورمونی بی دلیل نیست واس این.حالت..تنها هم هستی بدتره..ولی میگذره..خداروشکر گل پسرت ارومه این.بزرگترین.نعمته

ای جونم نوش جونش اره بذار بخوره..بچه ها اوایل خیلی شیر میخورن هر چی مبخاد باخیال راحت بهش بده نوش جونش😍💙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم خوبم برام فقط دوتا آمپول نوشته الان نمیتونم پاشم ببینم چیه اسمش 😢 دراز کشیدم ولی اصلا ن ...

غذا ميخوري ؟ دفع ادرار داشتي؟ حجمش کم ني ؟ يبوست نداري؟ سرم نزدي؟ بايد بهت سرم بزنن هروز وگرنه بدتر ميشي من جنين هام فريز ماه بعد انشالاه  انتقال دارم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
خانمااا اگه انتقال یا سونو و مثانه پر باشه بازم عمق رحم  و اندازه میگیرن؟؟؟

من هر ۴ تا انتقالم با سونو بود، عمق رحم اندازه نگرفتن هیچوقت. شایدم موقع پانکچر گرفتن که من نفهمیدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه عزیزم.هیچ کس نیومد😔 تازه دیروز بعد یه هفته اومدن چند دقیقه نشستن و رفتن ..لوس بازی درنمیارم ها و ...

حق داری گلم زن بعد همسرش به خانوادش باید تکیه کنه ادم وقتی زایمان میکنه دوست داره مادرش کنارش باشه نمیدونم چی بگم دوستم 

افسردگیتم به خاطر همینه 

ولی این روزا میگذره سارا جون خودشون پشیمون میشن خدا هواتو داره شک نکن ❤️❤️❤️💙💙💙

از این روزا لذت ببر کنار مهراد و دخترت که این روزا برنمیگرده با ناراحتی و غصه خرابش نکن میدونم تغییر هورمون دست خودت نیست ولی قوی باش از دوستان بخواه بیان دیدنت یخورده حالو هوات عوض بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عه پس خوب شد اگه  گرفتن بیهوش بودم متوجه نشدم دردشم نفهمیدم 😀

اره روال بهمن اینطوریه منم خیلی میترسیدم 😅

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
احتمال عفونت پس هست مرسی مرضی جون پس رکتال می زارم اگه هیچ فرقی نداره چون دکتر گفت واژینال ♥️♥️

ماهک جون واژینال عفونت رو زیاد میکنه رکتال بهتره 

ولی من ۱۴ روز انتقال رو واژینال گذاشتم بعدش دیگه مثبت شدم رکتال 

ولی خیلی از بچه ها از اولش رکتال گذاشتن 

سلام به همگی من شنبه صبح قراره پانکچر بشم  همسرممم همزمان با من عمل تسه بشه چون آزواسپرم برا ...

انشالله جنین های عالی براتون تشکیل میشه؟

همسرم منم ازو شنبه ازدکترنصر وقت گرفتم به احتمال زیاد دارومیده ووتخمک کشی وباقی ماجرا...شما اولین بارمیرین پیشش ازش راضی هستین؟

من قبلا چهاربارانتقال جنین داشتم که منفی شده

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
غذا ميخوري ؟ دفع ادرار داشتي؟ حجمش کم ني ؟ يبوست نداري؟ سرم نزدي؟ بايد بهت سرم بزنن هروز وگرنه بدتر ...

امروز که تعطیله بهم گفت فردا برم مطب 

ادرار دارم ولی کمه حجمش غذا خوردم یبوست ندارم ولی 

شکمم سفت شده اما الان خوابم برد یکی دوساعت دردم بهتر شده انگار 

منم واقعا اگه خودش نمیگفت ماه بعد انتقال بده خودم حتما میگفتم اصلا از لحاظ روحی شرایط انتقال ندارم دوس دارم بدنم برگرده به روال خودش خیلی اذیت شدم سر پانکچر 

از ۳۰ تا تخمکی که داشتی چن تا جنین شد ؟

ایشالا بارداری ابن ماه برات دعا میکنم عزیزم 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..