2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045078 بازدید | 684424 پست
پروتئین c  رنج نرمال نوشته ۶۵-۱۴۰ برا من۱۵۵.Anti thrombin lll نرمالش ۷۹_۱۲۵.برامن 23زده .از ایم ...

ازیه طرفم w.b.c.نرمالش ۴-۱۰ برا من ۱۰/۴ زدن .تو نت خوندم مربوط میشه به مشکل ایمنی .تو داروهام پردنیزولون نیستش.خیلی نگرانم

دوستای عزیز کسی تجربه داره درمورد تزریق امپول دکاپتیل روز۲۱عادت قبل از انتقال؟چقد احتمال موفقیت هست؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها ایشالا نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت‌.واسم دعا کن خواهری

ممنون😍

حتما عزیزم به امید خدا مثبت میشی 🤲🤲❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام خوبي خانومي ميگم داروهاي پانکچر خودش چاق کننده نيست؟؟؟؟ من پانکچر شدم تقريبا 5کيلو اضاف کردم&nb ...

سلام عزیزم نمی دونم تا حالا نشنیدم که داروها باعث اضافه وزن شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هنوز  نمیدونم چند تا جا زنگ زدم و قیمت‌ها مختلف هم شنیدم، بیمه تکمیلی ما هم هزینه شو قبول نمیکن ...

عزیزم بیمارستان صدر که برا تامین اجتماعی هستش اکوی قلب داره،

یکم پایین تر از میدون ولیعصر

من همونجا رفتم،با دفترچه تامین اجتماعی رایگانه

دوستای عزیز کسی تجربه داره درمورد تزریق امپول دکاپتیل روز۲۱عادت قبل از انتقال؟چقد احتمال موفقیت هست؟

سلام عزیزم شما اندومترت ضخیمه ؟ معمولا برای اینکه رحم به ضخامت خوب برسه اینو میدن یعنی اگه ضخیم باشه باید بزنی که یکم نازک تربشه من دوبار زدم هردوبارم انتقالم کنسل شده نمیدونم تاثیر داره یانه ولی پریودم عقب افتاد با دکاپتیل 

سلام عزیزم نمی دونم تا حالا نشنیدم که داروها باعث اضافه وزن شه

باورت ميشه من شکمم اومده بود بالا مث زناي حامله ترک برداشت شکمم هنوز هست رد ترک ها شکمم کوچيک شد سه چهار کيلو هم کم شدم ولي وزن خودم نشدم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
باورت ميشه من شکمم اومده بود بالا مث زناي حامله ترک برداشت شکمم هنوز هست رد ترک ها شکمم کوچيک شد سه ...

قد و وزنت چنده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باورت ميشه من شکمم اومده بود بالا مث زناي حامله ترک برداشت شکمم هنوز هست رد ترک ها شکمم کوچيک شد سه ...

منم اضافه وزن پیدا کردم .شکمم بزرگ شد .بعد یه مدت وباکمی ورزش به حالت قبلیش برمیگرده نگران نباش .البته اگه از داروها باشه 

سلام عزیزم شما اندومترت ضخیمه ؟ معمولا برای اینکه رحم به ضخامت خوب برسه اینو میدن یعنی اگه ضخیم باشه ...

یه سوال من همون روز که برام دارو نوشتن گفتن برو فیش اندازه گیری بگیر.بعدم خیلی درد داشت.شیاف دادن واسه درد اون اندازه گیری واسه چی بود؟

برای داروهای پانکچر ؟ فیش اندازه گیری چی ؟ متوجه نشدم ببخشید 

ببخشید خوب نگفتم

مثل معاینه میکنن همون کارا رو کرد بعد یه چیز بلندکه روش شماره بندی داشت رو گذاشت تو نمی دونم چیو اندازه گرفت