2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
لیانا جون دقیقا از روز انتقال خوردی؟ مشکلی نداره؟ به ضرر انتقال نیست؟

نه من انقدر روغن زیتون و کاهو سبزیجات و برگه خوردم که خداروشکر یبوست نشدم ولی به همه انتقالیها میدادن که بعد هر وعده غذایی میتونستن یه قاشق بخورن فقط اگه یبوست شدی 

نه یبوست ضرر داره اگه اون چیزایی که گفتم بخوری یبوست نمیشی آب گرم زیاد بخور انجیر گوجه سبز و آلو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خخخخ خب مهم اسمشه 😂 اگر یادت اومد بگو بهم تگم کن

عزیزم همون شربتی که بهت گفتم درسته همونو تهیه کن هیچ ضرری هم نداره چون خودم مستعد یبوست بودم این سوال رو از دکترم پرسیدم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی جالبیه اندفعه چیه اندفعه کلا با یه دکتر دیگه بودم انتقالمم باز با یه دکتر دیگه چی می خواد بشه ...

اتفاقا بهتر فرقی نمیکنه که دکترا الان با سونو انتقال میدن جنین شناس جنین رو میاره دکترم انتقال میده همین بقیش دست اون خداست اصلا فکرت رو مشغول این نکن که حالا دکترم عوض شده 

موقع انتقال یادمه خیلیا با عارفی بودن ولی چون خارج از کشور بود فروتن داشت براشون انتقال میداد پس توکلت به خدا باشه

سلام عزيزم ان شاءالله که اينبار نتيجه مثبت ميگيري . ان شاءالله کي سيکلتون رو با دکتر نصر شروع ميکني ...

سلام به روی ماهت. راستش این ماه میخواستم برم تو سیکل که نشد. یه مقداری دچار فقر آهن بودم که متخصص داخلی ( پزشک خانوادگیمون) که سالهاست میشناستم و شرایطم رو میدونه گفت حداقل دوماه عقب بنداز تا همه چیت اوکی شه. دیگه منم گذاشتم واسه دو سه ماه دیگه

شما چی عزیزم، دکترت دکتر نصر هست؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما من امروز رفتم سونو روز سیزده و یکشنبه دیگه انتقال دارم،بهم شیاف و استرادیول هم دادن،ضخامت اندو ...

واسه الان خوب بوده موقع انتقال بابد بین ۸تا ۱۲باشه 

اینکه دکترم یکی دیگه بود با انتقالم یا پروژسترون و میگی؟

منظور زینب جون پروژسترون که هر ۳روز آمپولشو میزنی این بهترین شکل 

توکل بخدا .من اصلا سابقه کیست ندارم .نمیدونم از کجا پیدا شد شانس منو توروخدا ...

برای همه خانوما پیش میاد یه وقتایی کیست داشته باشن چیز مهمی نیست درست میشه نگران نباش....

زینبی جون من دفعه قبل آمپول و ۲تا تو یه سرنگ می زدم ولی اندفعه یدونه گفته هم قبل انتقال هم بعد البته ...

نه درسته منم اینجوری بودم یه چندروزقبلش امپول زدم بعدانتقال ۳روزیه بارامپول وهرروزهم شیاف داشتم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم من چون با شلوغی زیاد مسئله داشتم واسه همین رویان نرفتم، چون همسرم به شدت سختش بود بیاد. وگرنه ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم،آره خودمم به همین نتیجه رسیدم که دکتر نصر با هر گروهی کار نمیکنه،انشالله که شما حتما پیشش نتیجه میگیری،میگم بار آخر چون توان ادامه دادن ندارم ن از لحظه روحی ،نه جسمی و نه مالی،بار اول دوتا جنین داشتم که منفی شد،بار دوم جنین تشکیل نشد،اگر الان هم جنین تشکیل نشه،دیگه عقل حکم میکنه که ادامه ندم،مشکلمون مورفولوژی صفر هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به روی ماهت. راستش این ماه میخواستم برم تو سیکل که نشد. یه مقداری دچار فقر آهن بودم که متخصص دا ...

ان شاءالله هر وقت رفتي بهترين ها براتون رقم بخوره.

حتما تو اين دوسه ماه تغذيه سالم و ورزش روزي 35 دقيقه خيلي مفيده.

من قبل عيد رفتم پيش دکتر عابدي بيمارستان بهمن پانکچر شدم ان شاءالله اين ماه برا انتقال دارم دارو استفاده ميکنم احتمالا بيفته برا اخراي تير.

من انتقال هاي دکتر نصر رو خيلي تعريفشو شنيدم ولي قسمت نشد چون اونموقع که رفتم پيشش بهم گفت با ذخيره کم اي وي اف جواب نميده شش ماه طبيعي اقدام کن جواب نگرفتي بيا ببينيم چيکار کنيم منم نخواستم فرصت از دست بدم.

خدایا شکرت

سلام بچه ها 

من همسرم سال ۹۸آزمایش اسپرم داد ۷۰درصد نرمال بود من خودم پلی کیستیکم اسفند ۹۸ای وی اف کردم با پی جی دی ولی نگرفت 

اردیبهشت دکترم عوض کردم قراره این ماه تخمک کشی کنم امروز جواب آزمایش همسرم گرفتیم dfi36 و مورفو۱۳

بده؟

😂 چقد نظرات در مورد فرتیل سی ام متفاوته

😂😂😂😂

آره‌عزیزم‌گفته‌فرتیل‌سی‌ام‌باکلسیم‌دی‌هم‌تاجواب‌آزمایش‌ادامه

بده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون از توضیحاتت عزیزم،آره خودمم به همین نتیجه رسیدم که دکتر نصر با هر گروهی کار نمیکنه،انشالله که ...

ستاره جان نخود به همسرت دادی؟

بخدانخود معجزه مورفو هست دوماه هرررررشب نخود آبپز بده به شوهرت وشبی ۴عددگردو ویک انار 

یکبارامتحان کن شاید بشه یک ...با شستوشو هم صفرمطلق؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد