2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045267 بازدید | 684442 پست
سلام..... الهی بگردم...... منم چهارسال درمان کردم.... یادش به خیر.....من این تاپیک رو هنیشه دنبال می ...

عزيزم الهي كه بچه هات سلامت باشند ، من هم مثل خودت دلم نمياد با وجود اينكه الان ٢ تا فرشته دارم دست از اين تاپيك بكشم هميشه هم دعاگوي همه دوستان هستم ، الهي كه هيچ كسي حسرت داشتن فرزند سالم و صالح رو نداشته باشه . 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم خوب هستید؟

من مورفو همسرم یک بوده و مشکل تعداد داشته قرار بود برم میکرو کنم الان بعداز ۶ماه یکم بهتر شده.. همسرم میگه فعلا صبر کن شاید طبیعی شد ...نظر شما چیه 

ممکنه بااین فاکتورها طبیعی باردار بشم؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
شک نکن ازمایش رویان درسته.ذخیرت خوبه .دارو چی استفاده کردی وچند تا تخمک داشتی؟از دکتر درباره کیفیت ت ...

پروانه جان ازمایش اسپرم همسر شما به جز ازمایشگاه رویان وابن سینا جاهای دیگه هم دادید؟همون عدد؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام مامانای اینده قصد دارم برای عریزایی که میخوان برن این سینا هر وقت رفتم مراحلشو بنویسم انشالله ک ...

ان شالله عزیزم جواب میگیری توکل بخدا💙🌹🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام روز بخیر دوستان  سال 94تو این تاپیک خیلی میومدم بعد نتیجه منفی میکروم کمتر تو تاپیک اومد ...

عزیزم انشالله ایندفعه حتما مامان میشی 

وقتی مجبور میشی توی راه میکرو قدم بزاری نا امید نشو و محکم تر ادامه بده 

بچه ها که از بهمن راضی هستن لیانا بهمن بوده صداش کن و سوالتو بپرس 

زینبی بابا هم اطلاعات خوبی داره ولی چون نی نیشون به دنیا اومده کمتر میان اسمشو زیر پستت تگ کن تا ببینه جواب بده 

خیلی از بچه های اینجا بعد از چند بار انتقال منفی سراغ دکتر نصر میرن 

شاد و پر انرژی شروع کن از خدا میخوام که زود زود مامان بشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام روز بخیر دوستان  سال 94تو این تاپیک خیلی میومدم بعد نتیجه منفی میکروم کمتر تو تاپیک اومد ...

عزیزم درکت میکنم منم چهاربار انتقال منفی داشتم و روحیه داغون ولی حالا باز تصمیم گرفتم اقدام کنم ان شالله خدا نا امیدمون نمیکنه 

با توکل بخودش شروع کن 

🙏🙏💙💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
خیلی کوچولوعه .ادم میترسه بغلش کنه.کاش حداقل ۳۵۰۰بود .ولی بازم شکر.

مبارک باشه عزیزم 💙🌹😍