2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، انشاءالله حاجت روا شی گلم، منم انشاءالله از شنبه وارد سیکل میشم، از شما و همسرتون هم برا ...

اره عزیزم. واسم نوشت ولی گفت دو روز قبل انتقال باید بریم
گفت اگه شک داری قبل استفاده از داروها هم برو تست بده
که من نرفتم دیگه
انشالله بسلامتی سیکل تو شروع کنی و بادل خوش تموم بشه

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم یه شرح حال از خودت و درمان هایی که تا الان انجام دادی میگی؟ شاید اصلا ن ...

سلام عزیزم ممنون

زینب جون من یکبار پانکچر شدم وده تا جنین داشتم انتقال اولم مثبت شد ولی متاسفانه تو ۸هفته رشدش متوقف شد وباردومم انتقالم منفی شد،،الان سه تا دیگه جتین گرید بی وسی دارم،،ازمایشاتم اونایی که قبل از انتقال لازمه انجام دادم،،الانم هم خودم وهم همسرم کارپوتایپ انجام دادیم ازمایش ای دی اف دقیق نمیدونم چیه اونم انجام دادیم،،فقط ازمایشات سیستم ایمنی وانعقادی مونده،،که اونم ازپس هزینه اش برنمیام والا،،،،حالا سوالم این بودکدوم یک از بین ازمایشان ایمنی انعقادی خیلیییی مهمه همون چندتارو انجام بدم

ممنونم عزیز ازجوابدهیت 💚💚💚

@زینبی_بابا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیزم پروژسترون تقریبا ثابتش میکنه دیگه انشاالله که مثبت بشی

سلام شادن جون زنگ نزدی بپرسی ببینم انتقال میدن یانه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم.اره قربونتون برم.امروز ظهر دنیااومد 💙الان بغلم خابیده مهراد کوچولو.اولین نفراتی که واسشو ...

سلام سارا جون به به مبارکه قدم گل پسرمون 😍😍😍😍😍😍

عکس پروفایلشو وای 🧿🧿🧿🧿🧿 ماشاالله 

انشاالله همیشه شاد و سلامت باشین وزنش چقدر بود سارا جون 

قسمت همه منتظرا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم به امید خدا سه شنبه انتقال میدم 😍😍😍ایشالا مثبت بشی عزیزم 

جدی به سلامتی ایشالا دوتامون مثبت بشیم.میگم به من پماد نداده وای خارش هم ندارم بعید میدونم عفونت داشته باشم به نظرت خودم بگیرم استفاده کنم؟

سلام عزيز دلم ، كدوم ني ني عزيزم ؟ 

مامان سبحان فکر کنم منظورشون اینه که اون موقع گفتین شاید خبرایی باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷