2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام گلم.ممنون عزیزم.. اره خداروشکر.خوبیم مرسی فقط نمیدونم چرا نی نی دهنشو قفل میکنه.شیر نمیخوره.سر ...

ای جونم عزیزم.نگران نباش میخوره هنوز فک.کرده توشکمته

.قد و وزنش هم خداروشکر خوبه کم نیست ک عزیزم

راستی بالاخره اقا مهراد شبیه اونا(خونواده شوهر) 😅بود یانه😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.اره قربونتون برم.امروز ظهر دنیااومد 💙الان بغلم خابیده مهراد کوچولو.اولین نفراتی که واسشو ...

تبریک عزیزم.قدمش براتون مبارک و پر از خیر و نیکی باشه.مارو هم دعا کن.

سلام عزیزم.اره قربونتون برم.امروز ظهر دنیااومد 💙الان بغلم خابیده مهراد کوچولو.اولین نفراتی که واسشو ...

سلام سارا جان 

قدم گل پسرت مبارک باشه🌷😍 

انشاله همیشه تندرست باشه🙏

سلام بچه ها شما هم برای ورود به سیکل میکرو، قبلش گفتن باید آزمایش کرونا بدید؟ من انشاءالله شنبه وارد ...

من این ماه وارد سیکل میشم نه چیزی نگفتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان پروسه میکرو از موفعی که تصمیم بگیرید چقدر طول میکشه؟ چندماه؟

۲ یا ۳ ماه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
داداش نداره پسرم که.یه خواهر دوازده ساله داره که مخ منو خورده از صبح بس که تماس تصویری گرفته 😁 فردا ...

ای جون چه با مزه دختر منم امروز تولدشه ۱۱ سالگیشو فوت می کنه واییی چقدر خوشحاله ایشالا😗😗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانوما خوبید؟؟من دانشجوام هفت تیر امتحانام شروع میشه . دوسه روز دیگه موعدمه.دکتر گفت بیا واسه شروع گفتم میشه ماه بعد ترش بیام گفت آره ولی تاریخ آزمایشات تموم میشه باید دوباره آز بدید از طرفی هم میترسم کرونا شدید شه دیگه انتقال ندن.خیلی ناراحتم تصمیم گرفتیم این ماه بریم ولی خب موقع امتحان آدم استرس داره.اینا تاثیر نداره؟؟بعدش باید مجازی با لب تاب امتحان بدم.😭😭😭😭نمی دونم اصلا چیکار کنم به شوهرم میگم پانکچر کنیم فریز کنیم انتقال رو بزاریم بعد امتحاناتم قبول نمیکنه

@زینبی_بابا    

درست مثل ما ،با این تفاوت که تعداد هم پایینه،پروانه جان چند بار رویان میکرو انجام دادید ؟اینبار چند ...

از خدا می خوام شما مثل من سختی نکشی وزود زود باردار بشی.۴بار رویان میکرو کردم.۱۱تا تخمک بالغ داشتم ولی فقط همین ۲تا جنین برام تشکیل شد جنین شناس گفت بین اون همه اسپرم فقط ۵تادونه بهتر بود همون ۵تاهم شکلش خوب نبوده.همسر من حتی بیوپسی هم کرد ولی باز شکل اسپرم مشکل داشت.

ممنون عزیزم.. فعلا علی الحساب ۸ تومن گرفتن ازمون.فردا موقع ترخیص مشخص میشه دقیق.البته من اتاق وی ای ...

❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》