2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشالله به حرمت این آیه مبارک تمام کسانی که باردارن بسلامتی نی نیهاشون رو بغل کنن و کسانی که منتظرن بزودی زود خدا دامنشون رو سبز کنه.

۱) مهسااااام

Khooobi( ۲

۳) زینبی بابا

۴) زن داداش مامان سبحان

۵) آستارا ۷۲

۶) عروس کوچولو

Lilils( ۷

۸) باجی ۱۹۸۳

Fatemezahraaa ( ۹

Arezo 6807 (۱۰

۱۱) لیانا ۲۱

۱۲) مامان سلام

Shadennn (۱۳

Sogoli 6369 (۱۴

۱۵) صاحل ۱۳۶۹

۱۶) ستاره ۳۸

Mahbobbanoo (۱۷

Bikaran (۱۸

۱۹) رها ۳۹۳۶

۲۰) زهرا ۰۱۱

Samin11(۲۱

۲۲) یاسمینعلی

۲۳) مامان و سلفی

Zizi 92(۲۴

۲۵) شاینا

۲۶) خواMahbobbanooهر

۲۷) شکیبا

Ysf(۲۸

۲۹) نگار حکیم

۳۰) فاطمه

۳۱) سارا ۱۳۶۹

۳۲) مامان ماهک۱۰

Morbarid(۳۳

۳۴) شیسا ۱

۳۵) ملیکا ۱

۳۶) الهام ۶۱

۳۷) الی ۴۴

Nazanintk(۳۸

۳۹) پرسیدن از

۴۰) پاییز۲

۴۱) رستن

عزیزم میشه واسه منم بخونی،میخوام برای بار آخر شانسم رو برای مامان شدن امتحان کنم،دعا کن زودتر بشه 😞

عزیزم برات آیه الکرسی خوندم نمیدونم چرا وقتی داشتم برات میخوندم حال عجیبی داشتم خیلی گریه کردم بخدا گفتم تو این همه چیز خلق کردی بچه دادن به این خانوم که دیگه برات کاری خدایا کمکش کن انشاالله که بزودی زود میوه دلت رو در آغوش بگیری

سلام بچه ها شما هم برای ورود به سیکل میکرو، قبلش گفتن باید آزمایش کرونا بدید؟ من انشاءالله شنبه وارد ...

عزیزم اگه پانکچر داشته باشی هم باید خودت بدی و هم همسرت یکی دو روز مونده به پانکچر اما اگر فقط انتقال داری فقط خودت باید آزمایش کرونا بدی

عزیزم برا چی هیستروسکوپی شدی.مشکلت چی بود

من برای بارداری اولم ۵ بار انتقال منفی تو رویان داشتم ششمین بار دکتر طرازی قبل از انتقال برام هیستروسکوپی کرد که بنظرم خیلی تاثیر گذاشت تو باردار شدنم 

هفته پیش هم هیستروسکوپی کردم که اگر خدا بخاد تیر ماه انتقال بدم اگر تا حالا انجام نداری بادکترت در موردش صحبت کن

ممنونم كل هزينه رو نمي دونم شرمنده  چون خودم تازه سیکلم شروع شده و تو این مرکز تا حالا پانکچر ...

عزیزم میشه اسم کاربریه قبلیت رو بگی منم دخترم با دختر آنا جون همسن هستن و با هم باردار شدیم خیلی ناراحت شدم برات که از اون موقع هنوز نتیجه نگرفتی انشاالله خدا گره از کارت باز کنه و معجزه خدا شامل حالت بشه

سلام، من از کارشناس مامایی سوال کردم، یکی دو ساعت اشکالی نداره (نهیتا تا ساعت ۸ شب)، در عوض تزریق صب ...

عزیزم دکتر اصلن بمن ستروتاید یا سوپر فکت نداده یعنی باید میداده نکنه یادش رفته

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

واسه منم میخونی مامان بشم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ممنون گلم...ان شاء الله به زودی زود قسمت خودتون 👼🏻🌹🌹👼🏻

مبارک باشه ان شالله خوش قدم باشه 🌹💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام زینبی جون خوبی میگم از ازمایشات ایمنی وانعقادی کدومشون ازهمه مهمتره فقط همونا رو انجام بدم،،را ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم یه شرح حال از خودت و درمان هایی که تا الان انجام دادی میگی؟ شاید اصلا نیاز نباشه انجام بدی