2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلی گشتم یکی از کامنت های قبلم رو پیدا کنم و کلی هم تلاش کردم که اسکرین بزارم اینجا

چون خیلی کم حرف بودم و بیشتر خاموش می خوندم احتمالا کسی منو یادش نباشه

می خواستم براتون از معجزه خدا و باردار شدنم بگم شاید به شما هم کمک کنه

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟
دارو چیا میخوردی استرادیول هم خوردی ؟ الان گفت کلا کنسله ؟ خدا بگم چیکارشون کنه اخه اینهمه اذیت میکن ...

نه منم قرار بود طبیعی باشم استرادیول نخوردم.بدون استرادیول سایراندومترم ۷ بود ولی گف فولیکول های ریز.فک کنم منو ب خاطر فولیکولام ک ریز بودن کنسل کرد اخه باید فولیکول درشت باشه انگاری تا ازاد بشه بعد انتقال بدن برامون.بعدم اگه فولیکول ریزه پس تنبلی باید داشته باشم ولی ب دکتر گفتم تنبلی دارم گف نه حتی گف نیازی ب متفورمینم نداری نخور.من الان هفت هشت ماهه دارم متفورمین میخورم یعنی نخورم دیگه.

کلی گشتم یکی از کامنت های قبلم رو پیدا کنم و کلی هم تلاش کردم که اسکرین بزارم اینجا چون خیلی کم حرف ...

عزیزم بعد از هیستروسکوپی خودت باردار شدی برا چی هیستروسکوپیت کردن خیلی خیلی مبارک باشه

انتظار من چهرسال طول کشید و طی این مدت خیلی دارو خوردیم و حتی طب سنتی رفتیم و داروهای اونا رو خوردیم ولی بی فایده بود

دوبار آی یو آی و سه بار آی وی اف کردم که همه اش منفی بود.بار آخر مرکز مام با دکتر لادن کاشانی ای وی اف انجام دادم بعد منفی شدنش دکتر گفت هیستروسکوپی

اون رو هم اسفند اومدم انجام دادم 

چند ماه قبلش دوستم یه پیج تو اینستا بهم معرفی کرد که حلوای دارویی می فروخت و خیلی ها نتیجه گرفته بودند و باردار شده بودند. اما من به دوستم گفتم من قبلا همه این راه ها رو رفتم و فایده نداره

خلاصه تو ایام عید با خودم گفتم فعلا که بخاطر کرونا نمی تونم برم دکتر و تصمیم گرفتم اون حلوا رو هم امتحان کنم

در کمال ناباوری همون ماه باردار شدم

خواستم اینجا هم معرفیش کنم ان شاالله مشکل همه دوستان همدردم حل بشه

آدرس پیج:torshirin-mamani@

ممنونم كل هزينه رو نمي دونم شرمنده  چون خودم تازه سیکلم شروع شده و تو این مرکز تا حالا پانکچر ...

ایشالا اینسری معجزه خدا شامل حالت میشه ومامان میشی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

یه مطلب جالب اینکه دکترها بهمون می گفتند مشکل از شوهرمه

سه سال پیش واریکوسل عمل کرد و حدود 8 ماه بعد که آزمایش داد تحرکش بالاتر رفته بود ولی تو آخرین آزمایشش که پارسال رویان انجام داد مورفولوژی نرمالش پایین بود

ولی این حلوارو فقط خودم خوردم و نتیجه گرفتم،ظاهرا رحم رو گرم می کنه و برای تنبلی تخمدان مفیده

سلام پروانه جون،به امید خدا، این سیکل هم پانکچر دارم و هم انتقال (سیکل های قبلی فقط پانکچر داشتم و ج ...

ممنون عزیزم.توضیحاتت کامل بود جواب سوالم رو گرفتم.

ان شاالله خیلی زود نتیجه بگیری وصاحب فرزندانی سالم و صالح بشی.

عزیزم برا چی هیستروسکوپی شدی.مشکلت چی بود

من هیچ مشکلی نداشتم پریودم کاملا منظم بود.دکترم گفت بخاطر اینکه سه بار انتقالت منفی بوده اونم تو شرایطی که کیفیت جنین ها گرید a بود و ضخامت اندومتر هم 10 شده بود باید بیشتر بررسی بشی

[QUOTE=140466346]سلام عزیز دلم  درسته دکتر عابدی به دوست منم داده بود  فقط نمیدونم واسه چی سیکل قبل انتقال ...[/Q

دکتر فروتن برام سونو کرد ولي ماما خانم طاهري هست فکر کنم اسمش برام داروها رو نوشت دکتر فروتن وقت سونو گفت اندومترت که خوبه و به ماما گفت سيکل لانگ ميخوايد انجام بديد اونم گفت آره بعدش بدون اينکه از دکتر بپرسه خودش برام نوشت برا همون يکم دو به شک شدم بازم دکتر فروتن برام تجويز ميکرد خيالم راحت تر بود.شمارشونو که دارم به نظرت تلفني جواب ميدن يا حضوري پيش عابدي برم بهتره؟

خدایا شکرت