2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
اره عزیزم.همین نیکان اومدم.سزارینمم با دکتر امیری بود.خدمات نیکان که خیلی خوبه.همه کادر درمانش با حو ...

مبارک باشه عزیزم ...دکتر امیری که ماهه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خزان جان شما با دکتر نصر باردار شدید؟ منم بیمار دکتر نصر هستم

بله. دومین. انتقال

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
عزیزم تبریک میگم تو رو خدا برا ما هم دعا کن منم میخوام برم برای بار چهارم انتقال

ممنون گلم 

حتما گلی...ان شاء الله این دفعه مثبتی عزیزم 🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مبارکت باشه مامانی😍😍😍 خداروشکر..خدا کوچولوت رو برات حفظ کنه..برای من هم خییلی دعا کن..

ممنون مهربون..ان شاء الله قسمت شما و همه منتظرها 🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره خداروشکر خوب رفت بالا حالا شنبه هم سونو برم که صد درصد شد میرم بیمارستان کارت جنینارو ببرم پی جی ...

خداروشکر عزیزم انشالا مثبت بشین.شمامگه استرادیول خوردین از روز چندم چندتا خوردین

سلام .دوستان عزیزم مامان ماهک .ستاره ۳۸. لی لا .سوگولی و mooori 333 برا هر کدومتون صدتا صلوات نذر کر ...

الهی قربونت برم من 

مرسی مهررررررربوووووونم 

انشاالله حوایج قلبیت روا بشه🙏🏽🙏🏽🙏🏽

سلام عزیزم.اره قربونتون برم.امروز ظهر دنیااومد 💙الان بغلم خابیده مهراد کوچولو.اولین نفراتی که واسشو ...

ای جونم سارا جون قدم نو رسیده مبارک باشه ایشالا همه خانمای این تاپیک حال شمارو تجربه کنن همچنین خودم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم.اره قربونتون برم.امروز ظهر دنیااومد 💙الان بغلم خابیده مهراد کوچولو.اولین نفراتی که واسشو ...

خداروشکر 😍😍..انشالله زیر سایه شما و باباش بزرگ شه🤲❤

ببخشید عزیزم کل هزینه های سزارینت چقد شد ؟ ..

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مگه دکتر بهت استرادیول داده بود از کی خوردی روزی چندتا

شنبه رفتم روز نهمم بود دکتر گفت ضخامتم چهاره نازکه  روزی یدونه استرادیول گفت بخورم که من شنبه یدونه یکشنبه ودوشنبه دوتا البته سرخود خوردم  امروزم یدونه خوردم ولی الکی به دکتر گفتم کلا روزی یدونه خوردم 🙈🙈