2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
انشالله که با همین ها دوقلو گیرت بیاد عزیزم،میشه بگید شرایط اسپرم چطوری بود ؟

ممنون عزیزم.ان شاالله همگی خیلی زود نتیجه بگیریم.تعداد خوبه ولی مورفو وتحرک همیشه صفر هست.دی اف ای بالا بود که خداروشکر پایین اومد.مشکل اصلی ما مورفو هست که با هیچ روشی تغییر نمیکنه.

وای راست میگی چه خوب که رویان گونال اورده

سلام، یادآوری کنم که ورودی رویان تب سنجی می کنن، استفاده از دستکش و ماسک تازه (فروشی) اجباری (بهتر چند تایی اضافه با خودتون داشته باشین) و برای هر بار سونو علاوه بر شلوار، ملافه یک بار مصرف باید از داروخانه اش بگیریم، البته من از ملافه ای که توی ساک اتاق عمل قبلا گرفته بودم، استفاده می کنم، بعد توی خونه می شورم یا با اسپری الکل ضدعفونی می کنم

- اگر دوره آزمایشها (ایدز هپاتیت تیرویید ....) و مجوزهای قبلی (غدد، قلب، مامو ...) گذشته، حتما قبل از مراجعه آنها رو هم پیگیری کنید و همراه داشته باشین، که سیکل تون به تاخیر نیافته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ۲۶ وقت گرفتم برای ویزیت و شروع کارهای انتقال اگه تا اون موقع صبر داری من رفتم میام خبر میدم ...

عزیزم انجام میشه من امروز رویان بودم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم.ان شاالله همگی خیلی زود نتیجه بگیریم.تعداد خوبه ولی مورفو وتحرک همیشه صفر هست.دی اف ای ب ...

درست مثل ما ،با این تفاوت که تعداد هم پایینه،پروانه جان چند بار رویان میکرو انجام دادید ؟اینبار چند تا تخمک داشتید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام بچه ها.خوبین؟

کسی هست اینجا تحت نظر متخصص غدد باشه برای تیرویید؟

من tshام نرماله.اما t4 یه ذره بالاست.دکتر زنانم گفت مهم نیست اون وقتی tsh نرماله.میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره؟؟؟

@زینبی_بابا    

اره خداروشکر خوب رفت بالا حالا شنبه هم سونو برم که صد درصد شد میرم بیمارستان کارت جنینارو ببرم پی جی ...

نازنین جان سلام..

خداروشکر اندومتر رفت بالا خیییلی خوشحال شدم😍😍

ان شاء الله انتقال خوب و موفقیت امیزی داشته باشی🤲🤲

وااای خدایا میشه همه ی اعضای این تاپیک که منتظر فرزند هستند و اسیر مراکز بارداری، تا عید غدیر امسال چه طبیعی چه آی وی اف باردار بشن و به طبیعی ترین خواسته و بزرگترین آرزوشون برسن؟؟🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا همه رو تا عید غدیر خوشحالشون کن و شکماشون رو بزرگ🤲🤲😍😍

یک وقتایی واقعا خسته میشم و ناامید از این حجم دارو و درمان و استرس و خرج کردن😣😣

یه پسر سالم در انتظارته غربالگریت مشکل داشت ؟ 

ممنونم عزیزم😘 ..مشکلی نداشت ولی خانواده همسرم یه مشکل ژنتیکی دارن واسه همین دکتر پیشنهاد داد

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
نازنین جان سلام.. خداروشکر اندومتر رفت بالا خیییلی خوشحال شدم😍😍 ان شاء الله انتقال خوب و موفقیت ...

سلام عزیزم  خیلی ممنون ایشالا هممون از این انتظارخلاص بشیم شماهم به زودی یه فندق ناز بیاد تودلت 😘😘😘

وااای خدایا میشه همه ی اعضای این تاپیک که منتظر فرزند هستند و اسیر مراکز بارداری، تا عید غدیر امسال ...

الهی امین ایشالا که همینطوری میشه ...شماهم بسپاربه خدا امیدتو ازدست نده ایشالا روزای خوب نزدیکه 😘

سارا جونم من سه شنبه تولدمه، چه باحال که گل پسرتم بیست خردادی میشه. کلی ذوق کردم

سلام عزیزم.اره قربونتون برم.امروز ظهر دنیااومد 💙الان بغلم خابیده مهراد کوچولو.اولین نفراتی که واسشون دعا کردم شما و ثمین جون بودید ..برای همه بچه های تاپبک از ته قلبم این روزو از خدا خاستم.ان شاء الله از این استرسهای شیرین قسمت همه منتظرها از جمله شما دوستای مهربونم 💙👼🏻❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به سلامتی سارا جون، سلامت بیاد بغلت، بالخره همون نیکان میری ؟ با دکتر امیری؟ 

اره عزیزم.همین نیکان اومدم.سزارینمم با دکتر امیری بود.خدمات نیکان که خیلی خوبه.همه کادر درمانش با حوصله و مهربونن.تااینجا که راضی بودم.ان شاء الله که کار دکترمم خوب بوده باشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚