2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
مرسی از توضیحاتت دوست من🌸🌸🌸 من واقعا شرایط روحیم خوب نیست متاسفانه حال خودم بده الان دلمممم واق ...

فدات شم عزیزم ایشالا دلت به زودی شاد میشه  مامان میشی قربونت برم اینقد ناراحت نکن خودتو استرس وناراحتی خیلی تاثیر میذاره رو تخمک من اینقد استرس داشتم شوهرمو دکتر دعوام میکردن الانم چیزی نمونده تا انتقالم  استرس دارم ولی توخودم میریزم شوهرم دعوام نکنه ایشالا هممون نتیجه مثبت میبینیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم عزیزم ایشالا دلت به زودی شاد میشه  مامان میشی قربونت برم اینقد ناراحت نکن خودتو استرس و ...

منم اندومتریوز دارم خدا کنه گونال گیرم بیاد

شما کدوم مرکز میری؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
مرسی شاینا مهربوووونم انشاالله شماهم بارداری سالم و با آرامشی رو سپری کنی🙏🏽😍

ممنونم❤😘🤲

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سیکلم شروع شده از دیروز آمپولام شروع شده برام دعا کن

حتما عزیزم.....انشاالله همه چی به خوبی پیش بره برات و جنینای عالی داشته باشی...فقط آب خیلی زیاد بخور تو این دو هفته روزی ۸ تا ۱۰ تا بخور حتما

ااا چرا عزیزم؟ من پست ها رو یه خط در میون میبینم، اتفاقا میخواستم به دکتر بگم اگه پرگووریس یا پیورگا ...

چشممممم لی لا جونم 

ممنونم که همیشه به همه سوالام جواب میدی🙏🏽🙏🏽🙏🏽🌸🌸🌸

توکل به خدا میکنم مثل همیشه   

حتما عزیزم.....انشاالله همه چی به خوبی پیش بره برات و جنینای عالی داشته باشی...فقط آب خیلی زیاد بخور ...

زیزی جون فرتیل روزی چندتا خوردی

بله شهرری هستم

یکم دوری  ولی اگه تونستی یه سر داروخانه شبانه روزی دکتر فلاح نژاد تواکباتان ..دکتر شکیبایی توباقر خان .وبهار توسعادت اباد فک کنم نداره باز بپرس ازشون ایشالا که بتونی پیداکنی عزیزم تلفنی میگن نداریم ولی بری حضوری شاید بدن من که دوتا اخری رو با التماس خریدم 😣😣😣چون نیست هرقیمتی دوس دارن میدن ۳تا اولی رو ۳۰۰ خریدم ۴تابعدی رو ۴۰۰ و۴۵۰ دادن بهم 

یکم دوری  ولی اگه تونستی یه سر داروخانه شبانه روزی دکتر فلاح نژاد تواکباتان ..دکتر شکیبایی توبا ...

ممنون نازنین جون میخام یه روز همه داروخانه های معتبر رو بگردم توکل بخدا انشالله پیدا کنم

آره عزیزم انتقال میدن صبح ۸ و ۹ زنگ بزن جواب میدن 02122339943 به این شماره هم زنگ بزن شاید جواب بدن ...

عزیز شما هم میدونی قبل انتقال حتما باید ال دی خورد یه دوره بیا نه؟؟؟؟

من الان میترسم ماه دیگه برم موقع پری بگن یه دوره ال دی بخور ماه بعد بیا...اگه درباره ال دی میدونستم همین ماه میخوردم حتما

یکم دوری  ولی اگه تونستی یه سر داروخانه شبانه روزی دکتر فلاح نژاد تواکباتان ..دکتر شکیبایی توبا ...

امروز ۳ تاداروخانه بهم معرفی کردن زنگزدم گفتن نداریم

پس احتمال داره دروغ گفته باشن

عزیز شما هم میدونی قبل انتقال حتما باید ال دی خورد یه دوره بیا نه؟؟؟؟ من الان میترسم ماه دیگه برم م ...

زیزی به نظرمن فردا یه سر حضوری برو ببین چی میگن اخه