2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شروع کرد بالاخره...چون من ده روز پیش که موعد پریودم بود زنگیدم بهشون گفتن فعلا انتقال نمیدیم..‌.ا ...

وای یعنی تورویان یکبار قبل پانکچر ال دی میدن یکبار قبل انتقال؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام سمیرا جون خوبی عزیزم بله همونم  خداروشکر طبیعی مامان شدم ایشالا قسمت همه منتظرا 🌺🌺🌺

سلام لیانا جون چقدر خوشحال شدم برات  ..بخدا همیشه تو ذهنم بودی بخاطر از دست دادن نی نی ها.. وقتی دعا میکردم اسم شمارو هم میاوردم ..قربون خدا برم ..انشاءالله سالم بگیری بغلت🙏🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام آزمایش اسپرم شوهرم مورفولوژی نرمالش زده یک‌درصد تو ابن سینا ولی پارسال تو شهر خودمون مرکز ناباروری پنج درصد بود نرمالش ابن سینا دقیق هست ممکنه بخاطر ابنکه روزه گرفته ماه رمضان اینقدر کم شده باشه

@زینبی_بابا   @تورک_آنا    

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام لياناي عزيزم مرسي ليانا يه سوالي دارم، شوهرم آزمايشش خيلي ضعيفه، سيکل رو شروع نکنم، تا بهتر ب ...

خواهش میکنم عزیزم 

یه بار دیگه آزمایشش رو بفرست ببینیم چطور بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم‌خیالمو راحت کردی فکر‌میکردم‌مثلا ضرری داشته باشه واسه جنین..خودته بارداری الان؟؟؟

بله گلم باردارم 

البته اون انتقال با بیهوشی مربوط به بارداری قبلیم بود 

نه اصلا ضرری نداره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم کمبود نداشتی فکر نکنم لازم باشه. ولی باز دفعه دیگه از دکترت بپرس.

فدات

بله گلم باردارم  البته اون انتقال با بیهوشی مربوط به بارداری قبلیم بود  نه اصلا ضرری ندا ...

مبارکت باشه الهی عزیزم..میشه بپرسم بارداری بعدی هم با انتقال یا خودت طبیعی گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام لیانا جون چقدر خوشحال شدم برات  ..بخدا همیشه تو ذهنم بودی بخاطر از دست دادن نی نی ها.. وقت ...

به به الهام جون 😍

قربونت بشم عزیز دلم چقدر خوب دوستای ماهی مثل شما دارم خدا خیرت بده منم همیشه دوستان تو ذهنم هستند 

ایشالا که زود زود خبر مامان شدنت رو بهمون بدی و واست جشن بگیریم 

ایشالا مثل من سوپرایز بشی و طبیعی مامان یه وروجک خوشگل بشی 💙💓💙😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

مبارکت باشه الهی عزیزم..میشه بپرسم بارداری بعدی هم با انتقال یا خودت طبیعی گلم

فدات بشم قسمت خودت 

طبیعی گلم 

فدات بشم قسمت خودت  طبیعی گلم

شکرخدا...برام‌دعاکن عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام آزمایش اسپرم شوهرم مورفولوژی نرمالش زده یک‌درصد تو ابن سینا ولی پارسال تو شهر خودمون  ...

بهارجون ابن سینا و رویان خیلی دقیق تره 

شکرخدا...برام‌دعاکن عزیزم

توکلت به خدا باشه حتما حتما زود زود مامان میشی 🤲🏼🤲🏼