2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
۲۵ سالمه یه پسر دارم قراره تعیین جنسیت کنم ..یدفعه بخاطر ضخامت بالا کورتاژ شدم دوبار هم دارو خوردم ب ...

دختر ميخاي؟ 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مرسی عزیزم ایشالا ایندفعه  درست بشه .. انتظار همه تموم بشه

اميدوارم عزيزدلم 😘

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزينه عمل تخمک کشي يا پانکچر برا من شد 3800فريز شد 680بستگي ب تعداد جنين داره داروهامو آزاد خريدم نص ...

نمیدونی کی میشه انتقال داد تو رویان آخه بخاطر کرونا هنوز کار انتقال و سونو رو انجام نمیدن...من همچنان منتظرم از فروردین دیگه خسته شدم  

نمیدونی کی میشه انتقال داد تو رویان آخه بخاطر کرونا هنوز کار انتقال و سونو رو انجام نمیدن...من همچنا ...

رويان شروع ب کار کرده عزيزم

[QUOTE=140091819]چقد هزينه کردي خصوصي؟[/QUOپانکچر ۵تومن پی جی دی ۵تومن کورتاژ ۲و۸۰۰.... ۱۸۰ واسه لباس بیمارستان.احساس میکنم توبیمارستان یه پولی هم دادیم یادم نمیاد شایدم همینا بود  .هردفعه ویزیت وسونو ۱۵۰ ...فک کنم ۳تومن فقط ویزیت دادم شایدم بیشتر ..آزمایشهای قبلم با عکس رنگی ۲و۲۰۰ 

میدونم خیلی وقته شروع به کار کرده عزیز ولی انتقال نمیدن همچنان من چند باره تماس میگیرم

ن عزيزم ي خانومي امروز بهم گفت رويان انتقال جنين ميده منم پرسيدم ديدم واقعيت دارع

ایشالا شما وهمه ی دوستان معجزه میشه و طبیعی صاحب نینی میشید منکه خودم خواستم ای وی اف کنم بخاطر تعیی ...

انشالله من واقعا خسته شدم کاش ي بچه داشتم پشت سرمن نگاه نميکردم من حاضرم برم پرورشگاه بيارم ولي نميدن بهمون 

انشالله من واقعا خسته شدم کاش ي بچه داشتم پشت سرمن نگاه نميکردم من حاضرم برم پرورشگاه بيارم ولي نميد ...

عزیزدلم ایشالا بچه دارمیشید به همین زودیا 😘شماچندسالته چند بار انتقال دادی ؟

ن عزيزم ي خانومي امروز بهم گفت رويان انتقال جنين ميده منم پرسيدم ديدم واقعيت دارع

پس شروع کرد بالاخره...چون من ده روز پیش که موعد پریودم بود زنگیدم بهشون گفتن فعلا انتقال نمیدیم..‌.الانم لابد باید منتظر بمونم تا پری بیاد بعد برم

راسته که میگن قبل انتقال برا یه ماه ال دی میدن ماه بعدش میریم برا انتقال؟؟؟شما اطلاعی داری

پس شروع کرد بالاخره...چون من ده روز پیش که موعد پریودم بود زنگیدم بهشون گفتن فعلا انتقال نمیدیم..‌.ا ...

بله برا خيليا سيکل لانگ هست با قرص ال دي شروع ميشه بعضي ها هم ک صلاح بدونن شورت هست سيکل 

سلام گلم ببخشید میخواستم بدونم تو رویان هزینه ها به چ صورت هست حدودی هم بدونید ممنون میشم بگید

سلام.هزینه پانکچر۳۸۰۰  انتقال۱۵۰۰ سونو ۳۳۷۰۰ ویزیت۳۳۷۰۰ ازمایش اسپرم۳۰۰۰۰ من اسفند پانکچر شدم هزینه به این صورت بود اکه دفترچه تامین اجتماعی هم داشته باشی خود داروخانه برای دارو تاییدیه میگیره و کمتر میشه.