2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
قربونت کاکلی هم خوبه خداروشکر ای جاان نوش جونش عزیزم❤ وای واکسن 5 ماهگی هم دارین چقد اونجا زیاد وا ...

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم ❤️😍 اره ۵ ماهگی داره و ۱۱ ماهگی از الان منو بیم گرفته خداکنه ازیت نشه بیشتر از تب میترسم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
وای یادم ب خودم افتاد ک چه کارا ک نکردم 😓و چ دلقک بازیای برا بچم درمیاوردم.تا شیربخوره😅 نه عریزم ...

اوضاع منو داشتی پس 😂

سوفیاهم لثه هاش خارش داره هی دستشو داخل دهنش میبره و‌ موقع خوردن گریع میکنه یا هی سر سینه رو میکشه 🥺دندون در بیاد باید خداحافظی کرد با سینه 😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الهام جونم ، ما خوبيم خدا رو شكر . شما چطوري ؟ دختر گلت خوبه ؟

تشکر عزیزم ماهم خوبیم دختری هم خوبه دست بوس خاله اش هست❤️😍 

هر چی به خیر و صلاحتون باشه خواهر 😍 من بازم دلم بچه میخواد 🤣درد زایمانو و سحتیهاشو فراموش کردم پیش گیری هم نداریم خدا خودش کمک کنه ایندفعه به درمان نکشه طبیعی بشه هنوز که هنوزه پریود نشدم 

خيلي سخته واقعا ولي هر چي خدا بخواد ، جلوگيري هم داشتم .  

ننه جان خیلیا با جلوگیری هم میشن هرچی خواست خدا باشه 🌹🙏🏻

سخته واقعا حق میدم ولی خدا همینطور اراده و صبر هم میده ! 

آفرییییییین 💪💪💪💪💃💃💃💃 آره گلم میشه اجاره کرد از همون انجمن اجاره کردم ولی به این نتیجه رسید ...

سلام زینبی جان.

خوبی؟

در مورد شیر حرف زدین ، منم با کلی سوال اومدم.

بچه هامو بردم پیش پرفسور محمدزاده ، مشهد.

گفت اصلا شیر خشک نده.همون مقدار کم هم ک میدی ، نده. اینا همش تجارتو و....

بچه هات خوب وزن گرفتن یعنی شیر خودت خوبه و کافی.

از ۲۸۰۰ و ۳۲۰۰ شده بودن ۵۴۰۰ و ۶۳۰۰ توی دو ماه و نیمگی.

البته من در حد روزی ۳ بار ۳۰تا ۶۰ سی سی میدادم.

ولی خوب الان یک هفتس همونم قطع کردم.

دیگه وقت سر خاروندنم ندارم.

ب نظرت شیرمو بدوشم؟

حتما باید با شیر دوش باشه؟

شما چه مارکی خریدین؟

من بشدت وقت کم میارم.

وقتایی هم ک با هم بیدار میشن ، ک هیچ.کلافه میشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم عزبزم ایشالا خدا خودش دامنتو سبز کنه .ایشالا باردار باشب و نخای بری واسه انتقال جنینات.ولی بی ...

فدای مهربونیت بشم آجی گلمی😘😘آره عزیزم مرکز های خصوصی انتقال میدن فقط امام انجام نمیده😭

وای خدا رو شکر  چه خبر خوبی 😍😍😍..چقدر خوشحال شدم انشالله جواب قطعیشو هم میگیری ..خیلی مبارکت ...

ای جانم فدای تو بشم خواهری😘😍😍

وقتی پیامتو خوندم اشک تو چشام جمع شد خیلی آرزو دارم از این تبریک ها😭😍😍😘 برام دعا کن قربونت انشاالله به سلامتی نی نی خوشکلتو بغل کنی😍😘

ای جانم فدای تو بشم خواهری😘😍😍 وقتی پیامتو خوندم اشک تو چشام جمع شد خیلی آرزو دارم از این تبریک ه ...

ممنونم عزیزم😍😍 ..انشالله شما هم نی نی نازتو سالم بغل میگیری اگه قابل باشم چرا که نه همیشه واسه دوستای منتظر نی نی سایتم از ته قلبم دعا میکنم🤲🤲😘😘❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم، من طبیعی باردار شدم، آره خودم سزارین رو انتخاب کردم، چون وحشت دارم از زایمان، البته اینم ...

ان شاالله به سلامتی گلم، منم چند روز بدجوری درگیرش شدم از وقتی دکتر ازم پرسبد کدام بیمارستان میخوای بری؟!! منم موندم واقعا خود پزشک ها که باردار میکنن میرن سز به ما میگن طبیعی بیارین، من که خودم میگم طبیعی بالاخره بهتره عمل نداره ولی تو ایران که توجه نمیکنن اصلا، بعدش آریتمی هم دارم یه سونوی ساده هم کنم قلبم تند تند میزنه چه برسه طبیعی! کدام بیمارستان میرید؟

ممنونم عزیزم😍😍 ..انشالله شما هم نی نی نازتو سالم بغل میگیری اگه قابل باشم چرا که نه همیشه واسه دوس ...

سلام عزیزم خوبی؟ شما کی باید برید سونو؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم خوبی؟ شما کی باید برید سونو؟ 

سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی نی نی خوبه 😍😘 شنبه یه آزمایش دارم فک کنم واسه دفع پروتئین باشه و بعدش ۲ تیر سونو آنومالی و اکو قلب جنین باید برم ..شما آنومالی رفتی؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی نی نی خوبه 😍😘 شنبه یه آزمایش دارم فک کنم واسه دفع پروتئین باشه و بع ...

فداتشم ما هم خوبیم خداروشکر ، غربالگری مرحله اول رو رفتم خوب بود خداروشکر ، ازمایش مرحله دوم رو انجام دادم سونو هم ۲۶ خرداد نوشته ان شاالله برم ،باز استرس گرفتم😁شما نی نی رو حس میکنی؟ نخندین ولی من شکمم ندارم همش استرس دارم😐😐🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فداتشم ما هم خوبیم خداروشکر ، غربالگری مرحله اول رو رفتم خوب بود خداروشکر ، ازمایش مرحله دوم رو انجا ...

خدا روشکرعزیزم🙏.... اگه قبلا با حالت تهوع احساس میکردم باردارم  تازه چند هفتست  حالت تهوع م هم تموم شده و پر انرژی تر شدم ..منم حسش نمیکنم ولی دیشب پهلو درد شدیدی گرفتم مخصوصا بعد از دستشویی رفتن امروز میخواستم برم بیمارستان که بهتر شدم و نرفتم