2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرضی جون تو‌سونو ان تی تاریخ زایمانت رو یادته ؟ 

لیانا جان، اینا تاریخ زایمان طبیعی، که من نمیخوام طبیعی زایمان کنم، برا چی میخوای عزیزم؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام مرضی جان، شما هم آی و ی اف بودی یا طبیعی؟ اگر طبیعی بودی خودت سزارین انتخاب کردی؟

سلام عزیزم، من طبیعی باردار شدم، آره خودم سزارین رو انتخاب کردم، چون وحشت دارم از زایمان، البته اینم بگم بیمارستان به همین راحتی سزارین نمیکنه، من چون پرسنل هستم با پارتی بازی میخوان برام انجام بدن ان شاء الله 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

سلام بچه ها....من میخوام سیکل انتقالمو شروع کنم ولی قبلش باید سه ماه ویتامین ب هفته ای یک بار تزریق کنم...کسی میدونه اسم ویتامین ب قبل انعقادی برای انتقال چیه...من یادم رفته...یه امپولی بود یادم نیست اسمشو...

سلام بچه ها....من میخوام سیکل انتقالمو شروع کنم ولی قبلش باید سه ماه ویتامین ب هفته ای یک بار تزریق ...

عزیزم کدوم فاکتور انعقادی مشکل دارین که باید ویتامین ب تزریق کنید؟ دکتر زنان براتون تجویز کرده ؟

الهی من فداش بشم حتما جای من دختر نازتو ببوس ایشالا به حق بی بی فاطمه زهرا خدا بهش دوتا داداش یا آجی ...

عزیزم انشاء الله بتا تپلی درانتظارته .اما در مورد مرکز دولتی باید بگم اونا هم شروع کردن .

عزیزم من سال 91 اونجا میرفتم اونموقع که من خیلی راضی بودم تو کل بارداریم هر ماه باهم تماس میگرفتن و ...

خانمی شما الان که اهواز میکرو انجام دادید  هزینه داروهاتون چقدر شد؟چند تا تخمک داشتید ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من امیدی ندارم 😔 الان ۸ ساله اقدام کردیم و ۱۱ ساله ازدواج کردم ، امیدی ندارم، خیلی اذیتم کردن این ...

عزیز دلم اینقد نا امید  نباش  این جا اینهمه دوستان بعد چند سال با کلی ای وی اف منفی طبیعی باردارشدن شماهم خداروشکر فهمیدی مشکل از کجاست مطمئن باش مشکلتون حل میشه ایشالا صاحب یه جفت نینی ناز میشی ...واقعا خدا نگذره از بعضی دکترای بی سواد که وقت آدم وهدر میدن 

خانمی شما الان که اهواز میکرو انجام دادید  هزینه داروهاتون چقدر شد؟چند تا تخمک داشتید ؟

عزیزم دکتر برام سیکل کوتاه انتخاب کرد برعکس دوبار قبل که سیکل بلند بودم به خاطر همین داروهام و سونو هام کمتر بود کلا دو هفته ای تخمکام رشد کردن.با هزینه سونو طرفای دو میلیون شد داروهام.20 تا تخمک ازم گرفتن و 8 تا جنین تشکیل شد .یه بار بیمارستان امام انجام دادم قبلا 4 تا جنین داشتم رویان هم 3 تا جنین داشتم اینبار که 8 تا شدن کلی ذوق کردم.

الهی من فداش بشم حتما جای من دختر نازتو ببوس ایشالا به حق بی بی فاطمه زهرا خدا بهش دوتا داداش یا آجی ...

وای خدا رو شکر  چه خبر خوبی 😍😍😍..چقدر خوشحال شدم انشالله جواب قطعیشو هم میگیری ..خیلی مبارکت باشه عزیزم مواظب خودت و نی نی باش به امید خدا سلامت میاد بغلت🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم دکتر برام سیکل کوتاه انتخاب کرد برعکس دوبار قبل که سیکل بلند بودم به خاطر همین داروهام و سونو ...

خدا رو شکر عزیزم،انشالله که همین بار اول هم مثبت میشی و خوشحالیت تکمیل میشه،من ذخیره ام پایینه به خاطر همین هزینه دارو هام میره بالا،پارسال جهاد میکرو کردم ۴ تومن فقط پول آمپول هام شد ولی خوب جنین تشکیل نشد 😢بعد رفتم رویان تهران الان که فکرش رو میکنم میبینم واقعا تهران رفتن سخته،از طرفی این دفعه آخر که میخوام میکرو کنم چون دیگه توان ادامه دادن ندارم،ای کاش اهواز هم ارولوژ خوب داشت که همسرم همینجا درمان میشد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...